Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mareczek - to jest jedna swołocz która nas doi. PO nie wsadziła Ziobry czy JK  PIS tez nie wsadzi nikogo co już napisał kolega damian a ty nie chciałeś zaryzykować kartonu wódki na zakład  :P

A ze kruk krukowi oka nie wykole
Spokojnie odeszli biorąc swoją dole, śpiewał kiedyś Kukiz obecnie poseł.
Opublikowano

Nie rozumiem oburzenia i podśmiechujek. Nie wiecie skąd sie biorą dzieci i jak przyszliscie na świat? Nie wszyscy muszą być jak Jarosłąw zawsze dziewica i Antonii z młodymi chłopcami  :rolleyes:

A rozumiesz jakie ten człowiek ma priorytety ?

Podobno wolność i demokracja są w Polsce zagrożone .Według ,, opozycji '' z każdego kąta wyziera dyktatura a główny hero-obrońca wyjeżdża z panienką na urlop .

Opublikowano

Mareczek - to jest jedna swołocz która nas doi. PO nie wsadziła Ziobry czy JK  PIS tez nie wsadzi nikogo co już napisał kolega damian a ty nie chciałeś zaryzykować kartonu wódki na zakład  :P

@Agrest - taki Petru głupi a w ciagu niespełna 2 lat został 2 siłą w parlamencie  Jarek całe zycie politykuje i przez 8 lat zadnych wyborów wygrać nie mógł :P.  

15727361_1855648851317237_42521433321971

Opublikowano

tak dla nich jest zagrożona demokracja bo odebrano im dochody,; uszczelnienia vatu i innych działań rządu, z akcyzą na paliwo też coś był. niestety opozycji nie podoba się to że rząd pcha kase dla zwykłych ludzi .premier powiedziała że program 500+ prawie z całości zostanie sfinansowany z uszczelnienia tego właśnie vatu. zapewne pamiętacie jak matki z chorymi dziećmi były u tuska. chciały aby ten im pomógł finansowo ,a on co powiedział że niema pieniędzy a tym czasem jego poplecznicy nadziewali kieszenie milionami   i ten sk***iel ma czelność jeszcze coś mówić na temat demokraci w polsce .

Opublikowano

A rozumiesz jakie ten człowiek ma priorytety ?

Podobno wolność i demokracja są w Polsce zagrożone .Według ,, opozycji '' z każdego kąta wyziera dyktatura a główny hero-obrońca wyjeżdża z panienką na urlop .

A co ci przeszkadzają priorytety? Nie podoba się, to nie głosuj na niego :P A demokracja przecież ma sie dobrze jak mówi JK.  Odkąd wierzysz Ryskowi?  

Opublikowano

Mareczek to że ty jesteś dumny z prezydenta twoje prawo ale nie wypowiadaj się za wszystkich bo dla wielu jest zgoła inaczej.Prezydent który właściwie nie ma własnego zdania z dobrym wykształceniem prawniczym które przekreślił dla interesów partyjnych.A to że się dość sprawnie wypowiada nie wiele znaczy w obliczu tego co robi tym imponować może wiadomo komu.Promotor jego pracy doktorskiej już od roku płonie ze wstydu zresztą cały UJ drze włosy z glow ze wstydu za swojego wychowanka. 

Opublikowano

widze ze pisowscy obroncy moralnosci sie odezwali- moze zapomnieli o seksualnych przygodach[az badania dna corki musieli zrobic zeby ustalic ojca] marty -trudno nawet powiedziec jak sie dzisiaj nazywa,zgodnie z katolickimi wartosciami ktore reprezentuje pis, chyba smuniewska-ale tego nie jestem pewien

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/co-sie-stalo-z-pierwszym-mezem-marty-kaczynskiej/ckp3f84

a przypadki posla zbonikowskiego

http://www.fakt.pl/lukasz-zbonikowski

Tu nie chodzi o moralność bo Pan Bóg sam każdego rozliczy tylko oobłudę i zakłamanie jakim jest szopka Noworoczna w wykonaniu opozycji nikt zdrowy na umyśle nie traktuje tego przedstawienia powarznie :P :P

Opublikowano

@grzen nie słuchaj tej kłamczuchy. Bo to, że 500 plus zostanie prawie w całości sfinansowany z uszczelnienia vatu to taka sama prawda. Jak to, że 500 plus miało być na każde dziecko. Co Szydło mówiła w kampanii. Pomijam już, że w tym twierdzeniu o finansowaniu znalazło się słowo prawie. Co daje szerokie możliwości interpretacji.

To, że Tusk walczył z rodzicami chorych dzieci to też bzdura. Fakt tacy rodzice udali się do premiera. I ten podniósł wysokość świadczeń dla rodziców, któzy musza opiekować się chorym dzieckiem i nie mogą pracować. Tak więc twój cały post to stek bzdur.

Opublikowano

halo tu ziemia ..nie dawno pouczałeś innych coś o słowniku , kiedy zaczniesz od siebie niedouku ? 

Wiesz mam problemy ze wzrokiem ale za następne 500 + kupię okulary bo w zeszły miesiąc padło na wypasione komórki dla dzieciakow by inne których rodzice ciężko pracują zazdrościły :P :P

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

To, że Tusk walczył z rodzicami chorych dzieci to też bzdura. Fakt tacy rodzice udali się do premiera. I ten podniósł wysokość świadczeń dla rodziców, któzy musza opiekować się chorym dzieckiem i nie mogą pracować. Tak więc twój cały post to stek bzdur.

Zapomniałeś  już  jak  matki  spały  w sejmie   bo protestowały  ?????

Walczyły   z tuskiem

Wyłącz  TyVN  włącz  myślenie !!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cViehtzJb6U        

https://www.youtube.com/watch?v=vpGBqnHqSvM     

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Wiesz mam problemy ze wzrokiem ale za następne 500 + kupię okulary bo w zeszły miesiąc padło na wypasione komórki dla dzieciakow by inne których rodzice ciężko pracują zazdrościły :P :P

widzę że zacofanie na całego , chłopie jakie wypasione i jakie komórki za takie grosze  ?  :D  :D  :D

chłopie świat pędzi do przodu .... ogarnij się  ;)

Opublikowano

Za 500 zł to możesz najnowszy model kupić gdzie Ty żyjesz :P :P :P a zapomnialem jeszcze o alko na Święta ale to z zaoszzędzonych pieniędzy z opału co od patologicznych rodzin odkupiłem bo oni wolą plastik palić ;)

Gość marekfarmer
Opublikowano

Za 500 zł to możesz najnowszy model kupić gdzie Ty żyjesz :P :P :P a zapomniałem jeszcze o alko na Święta ale to z za oszczędzonych pieniędzy z opału co od patologicznych rodzin odkupiłem bo oni wolą plastik palić ;)

No jak to gdzie na  Podlasiu  oni  tam  wszystko  mają  inaczej  

Gość marekfarmer
Opublikowano

Może  polecieli  tam  postarać  się  o  500+  dla  partii  ????

Opublikowano (edytowane)

Jakoś obrońcy opozycji zamilkli jednak wyjazd był prywatny choć pozycje były różne ;) czyżby były to początki Pomroczności Jasnej :P :P :P Podobno Mucha \ na koniec striptiz zrobiła na fotelu marszałka może ktoś potwierdzi bo niby ocenzurowali ;)

Edytowane przez staszek131415
Gość marekfarmer
Opublikowano

Platforma  też  się  chwieje  na swoich  kruchych nogach    :D

Ale  jarek  to  geniusz   że  pozwolił  na  tą  blokadę i nie usuwanie ich  siłą  jak to  robili  marszałkowie z PO :D 

z dnia na dzień   Po i Nowośmieszna coraz  bardziej  się   ośmieszają i  Kompromitują

:lol:  :lol:  :lol:

:D  :D

:lol:  

Opublikowano (edytowane)

@hubertus  tak słowo'' prawie'' to jest dużo ale nawet gdyby połowe to i tak jest ok, a tusk nic im nie dał tylko perfidnie szfanc obiecał więc to nie są bzdury

Edytowane przez grzen
Opublikowano

Z tego co pamiętam ci rodzice za pierwszych rządów pisu mieli coś w okolicach 400pln a jak przyszli strajkować do Sejmu około 1300 i obietnice podwyżki wywalczyli.

Wyjazd na wycieczce w czasie protestu wtopa standard jak to Petru .Wyjazd na narty w czasie Puczu norma jak to Duda.

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

wojtekd -   jeżeli to  co  ta  aktorka  powiedziała w  Nocniku    to prawda,  to  jest to najlepszy dowód  na to  że   poparcie  dla  KOD  to  margines  społeczny  :D :D :D

Edytowane przez marekfarmer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v