Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Powody wyjazdu mogą być dwa. Pierwszy to zapewne  rozładowanie napięcia ...  w opozycji. Stosunki między ludzkie są bardzo ważne :P

Drugi może być taki, iż jak wiadomo Petru pełni rolę juhasa w sejmie i pilnuje stada owieczek (ładniejsze określenie niż baranów). Być może w Portugalii w tym czasie przebywa  baca G.Soros. Stary baca wesprze i słowem i dutkami ciamajdowatego juhasa.

Opublikowano

Czym się podniecacie. Przecież przewodniczący i wiceprzewodnicząca Nowoczesnej pojechali na Maderę w "ważnych sprawach partyjnych". Jak dobrze pójdzie to może się im partia powiększy.... 

Opublikowano

Ja myślę że może chcą tam obchodzić Święto 6 Króli ;)

Opublikowano

Nie rozumiem oburzenia i podśmiechujek. Nie wiecie skąd sie biorą dzieci i jak przyszliscie na świat? Nie wszyscy muszą być jak Jarosłąw zawsze dziewica i Antonii z młodymi chłopcami  :rolleyes:

Opublikowano

Nie rozumiem oburzenia i podśmiechujek. Nie wiecie skąd sie biorą dzieci i jak przyszliscie na świat? Nie wszyscy muszą być jak Jarosłąw zawsze dziewica i Antonii z młodymi chłopcami  :rolleyes:

http://www.pudelek.pl/artykul/103050/joanna_schmidt_polityczna_dziewica_ryszarda_petru_zdjecia_s/foto_1#  :P :P

Ciekawe co żona na to :P :P

Niby jeszcze dzień na spakowanie walizek dostałi na stałe na sali obrad zamieszka B)

Opublikowano

A kto się oburza? Pokazał, że jest zdrowym chłopem, a w głowie ma wszystko po za polityką.

A może będzie próbował zamęczyć budżet wypłatami 500+? Tylko obawiam się, że Joasia tego nie wytrzyma :P

Opublikowano

I to jest właśnie gówniana wiadomość którą karmi się naród. Katoliccy strażnicy moralności na start. Grupa wsparcia pokrzywdzonych żon i mężów. 

Opublikowano

Fakt jest taki że poleciał z koleżanka z klubu do Portugalii. Zapewne jest tam już cała masa pismaków a PISowscy obrońcy moralności już dorabiaja niestworzone historie. Cały ten wyjazd jest zbyt jawny, wręcz ostentacyjny więc zapewne też obliczony na konkretny efekt czy reakcję. Ciekaw jestem o co tak naprawde chodzi?

Opublikowano

A Ulman to jego rzecznikprasowy och jak usprawiedliwiać potrafi jak wróci to pewnie będzie się starać o status pokrzywdzonego :P :P

I to jest właśnie gówniana wiadomość którą karmi się naród. Katoliccy strażnicy moralności na start. Grupa wsparcia pokrzywdzonych żon i mężów. 

Ta ksobie to tłumacz :P :P

Opublikowano

Jawnym to on się stał.

Pal licho co tam mężowie i żony myślą. Najważniejsze, że pokazał stosunek do tego o co niby walczy.

Ale miło,  że przy nim nadal trwacie.

Zbiórka po dychu na powrót już była?

Opublikowano (edytowane)

To napisz co na ten moment wiesz na 100% w tym temacie?

Pomyśl czy całe to ostentacyjne zachowanie jest tym na co wygląda. To jest zbyt proste by było prawdziwe. To w końcu jest polityka

@Agrest - a co niby pokazał? To co piszez to swobodna interpretacja osoby stronniczej. To tak samo jak z JK - dla jednych wielki dla innych mały ;)

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Będąc osoba publiczna dałbyś się złapać w momencie wylotu? 

Nawet poseł samoobrony jak smarował koleżanke partyjną na plaży to go nakryli dopiero w trakcie.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Gdy władza łamie prawo naród ma obowiązek stawiać opór Ci w sejmie protestują w imieniu tej części społeczeństwa która się nie godzi na to warcholstwo.Duda i Szydło trafia w przyszłości przed Trybunał Stanu a ty staszek nie musisz komentować moich postów jeśli są poza zakresem twojej percepcji.

Bujną  fantazje  masz 

TyVN  warcholstwem nazywał  ludzi którzy  właśnie  blokowali  Mównicę  sejmową

A co do  trybunału stanu  to  kto ma ich  postawić???

Przez  8  lat  Jarosława  Kaczyńskiego i  Zbigniewa Ziobro    straszono  trybunałem  i jak to  się  skończyło   ???

Platforma  dostała  niezłe  baty  od   Jarka 

Także  pisanie  o  Trybunale  dla  Prezydenta  za którego nie musimy  się  w Końcu  wstydzić  jest  po prostu  żałosne

Opublikowano

Weź poprawkę, że to jest Petru. Ona najpierw robi/mówi potem myśli.

Opublikowano

Mareczek - to jest jedna swołocz która nas doi. PO nie wsadziła Ziobry czy JK  PIS tez nie wsadzi nikogo co już napisał kolega damian a ty nie chciałeś zaryzykować kartonu wódki na zakład  :P

@Agrest - taki Petru głupi a w ciagu niespełna 2 lat został 2 siłą w parlamencie  Jarek całe zycie politykuje i przez 8 lat zadnych wyborów wygrać nie mógł :P.  

Opublikowano

Ot taki wyskoczył jak  filip z konopii :D  Pojawia się i ... znika/zniknie?

Opublikowano

widze ze pisowscy obroncy moralnosci sie odezwali- moze zapomnieli o seksualnych przygodach[az badania dna corki musieli zrobic zeby ustalic ojca] marty -trudno nawet powiedziec jak sie dzisiaj nazywa,zgodnie z katolickimi wartosciami ktore reprezentuje pis, chyba smuniewska-ale tego nie jestem pewien

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/co-sie-stalo-z-pierwszym-mezem-marty-kaczynskiej/ckp3f84

a przypadki posla zbonikowskiego

http://www.fakt.pl/lukasz-zbonikowski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v