Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pradziad Kaczyńskiego po mieczu był oficerem carskiej armii,ojciec Rajmund między innymi prowadził  wykłady z termodynamiki na tzw. Sorbonie przy Politechnice Warszawskiej, głównie jako skrócone studia dla wyższych członków PZPR.W 1977 wyjeżdżał służbowo do Mińska. :P To też  znalazłeś?

Opublikowano

No  Rysiek  Brał  udział  w  Tworzeniu  OFE

A tak  po za tym  to  Super  że  jest  w Sejmie  bo   jest  się  z kogo  pośmiać

Bronek  odszedł  przyszedł Rysiek

:lol: :lol: :lol:

:D :D

B)

Oj bido , bido...ryśkowi to ty buty mógłbyś czyścić co najwyżej. Srebrna , FOZZ , SKOK - otym też pewnie nie czytałeś i nie słyszałeś. A jak towarzysz piotrowicz ci się u boku kaczyńskiego podoba?

Gość marekfarmer
Opublikowano

A pradziad Kaczyńskiego po mieczu był oficerem carskiej armii,ojciec Rajmund między innymi prowadził  wykłady z termodynamiki na tzw. Sorbonie przy Politechnice Warszawskiej, głównie jako skrócone studia dla wyższych członków PZPR.W 1977 wyjeżdżał służbowo do Mińska. :P To też  znalazłeś?

Tak Znalazłem że   Teściowie  Bronka  byli

funkcjonariuszami Ministerstwa Bezpieczeństwa Publicznego i działaczami PZPR

Znalazłem Również  że  Ryśka  Ojciec  jeździł do  Dubnej  w ZSRR

I nawet  sam  Rysiek  uczęszczał  tam  do  szkoły

toć nie dawno tak wychwalałeś OFE 

czyżbyś przeczył swoim poglądom

oj nie ładnie tak błądzić ;)  

Przytocz  mi  gdzie  wychwalałem OFE ?????

Opublikowano

Ale nie rządzą ci o których piszesz marek. Rządzi prokurator czasów pzpr piotrowicz, rządzi kaczyński- srebrna,fozz,skoki ojciec rajumnd, rządzi ziobro - blida, i wielu innych.

Opublikowano (edytowane)

Tak Znalazłem że   Teściowie  Bronka  byli

funkcjonariuszami Ministerstwa Bezpieczeństwa Publicznego i działaczami PZPR

Znalazłem Również  że  Ryśka  Ojciec  jeździł do  Dubnej  w ZSRR

I nawet  sam  Rysiek  uczęszczał  tam  do  szkoły

Tylko ze kolega Zbigniew pytał o Rajmunda i jego osiągniecia a nie o Bronka. Mógłbyś skomentować łaskawie fakty z życia i karierę Rajmunda K?

No i tesciowie to nie rodzina a ojciec  i owszem :P

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

A mógłby mi ktoś  odpowiedzieć na pytanie  Ile  trwa Ciąża  u Nowoczesnej Kobiety ????

Opublikowano

a kto negował przekazanie 150 mld z  OFE i nazywał to złodziejstwem  ?

a kto nie znał myśli najjaśniejszego słońca narodu  o wielkim przekręcie ? 

może przypomnisz nam jeszcze , jakie to rządy dokonały tego przekrętu - czy może robiłeś wtedy w pieluchy i będziesz musiał poszukać ? 

Ja pamiętam że  PO-PSL  ukradło  Polskim  Emerytom  153mld złoty   

Opublikowano

marek się uparł i przeciwstawia PO PSL NOWOCZESNĄ a ja ich też nie chwalę tylko nie jestem ortodoksyjnym wyznawcą PIS,twierdzę po prostu,że miało być dużo lepiej a nie jest.Krytykuje nas cały świat(wyjątek Węgry),teraz jeszcze ONZ ale partia przewodnia twierdzi ,że zostali namaszczeni przez Boga i mają patent na prawo i sprawiedliwość.Posłuchajcie wypowiedzi członków PIS klepią wyuczone formułki jota w jotę tak samo.

Gość marekfarmer
Opublikowano

a kto negował przekazanie 150 mld z  OFE i nazywał to złodziejstwem  ?

a kto nie znał myśli najjaśniejszego słońca narodu  o wielkim przekręcie ? 

może przypomnisz nam jeszcze , jakie to rządy dokonały tego przekrętu - czy może robiłeś wtedy w pieluchy i będziesz musiał poszukać ? 

Ja pamiętam że  PO-PSL  ukradło  Polskim  Emerytom  153mld złoty   

I to  jest  twoim zdaniem chwalenie  OFE

:lol: :lol: :lol:

:D :D

B)

Jak dorosniesz do tych spraw to śię dowiesz :lol:  Jaka jest twoja opinia na temat kariery  Rajmunda K?

Jak Dorośniesz do tych spraw to  się  dowiesz

Opublikowano (edytowane)

pusto w głowie to nic nie powie  :D

skoro słońce narodu pan jarek nazywa OFE przekrętem , mało tego zapowiedział sięgnięcie po te środki które zostały 

to jak nazwać przekazanie środków z OFE tam gdzie ich miejsce ? złodziejstwem ? chłopie masz nie tak w głowie czy po prostu nie znasz podstawowych faktów 

czyli pan jarek też złodziej ? czy jak ? komu plujesz w brodę jak nie sobie ?  :D  :D  :D

oto teraz nagle że to Rysiek wymyślił czytaj Balcerowicz - wielka mi nowina skoro wiadomo jak było 

tylko kto to wprowadził ten przekręt do okradania biednych emerytów ? 

Edytowane przez marko-kolo
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

marko-kolo -  PiS  Nie  zabrał z OFE  ani  1zł   także  nie bredź

Donald Tusk  mówił :

zlikwiduje Abonament Radiowo Telewizyjny  Zlikwidował ????

Obniży  Liczbę posłów  do 230  Obniżył ??

Zapowiadał  Obniżenia Podatków  Obniżył ???

Liczą  się  czyny  nie  zapowiedzi

:D :D :D

:lol: :lol:

:P

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Mam dokładnie takiego samego yntelygentnego w swoim sąsiedztwie. Najmadrzejszy w całej wsi i tylko ciągle podśmiechujki z sąsiadów, to powinieneś zrobić tak a tamto tak.... Wszystko wie, na wszystkim się zna  i zawsze ma rację. Tak jak w przypadku Mareczka wystarczy nieco dociekliwości i logiki by facet gubił sie w zeznaniach i zmieniał temat a jak się nieco podrąży to ewidentnie widać że  własne  autonomiczne  myslenie  przekracza u niego próg bólu. Przy swej całej madrości zawsze cos mu przeszkodzi uzyskać więcej jak 6,5 tony pszeniczki. Facet jednak sie nie poddaje i tak jak PIS i Mareczek widzi wine u wszystkich dokoła. Herbicydy oszukane, fungicydy tez a nawozy to juz sie nie mówi. Mszyce kupił kiedys z kwalifikatem a zaprawy nasienne powoduja brak wschodów.  :D

Dogadaliby się z Mareczkiem na 100%

Opublikowano

chłopie tusk nie rządzi i kogo obchodzi co mówił - obuć się wreszcie

na razie nie zabrał ale pan jarek to obiecał  - a to on teraz jest u władzy i jest realna szansa że to zrobi 

będziesz wtedy krzyczał że okrada biednych emerytów ? masz w ogóle jakieś pojęcie o OFE ? nie , po prostu klepiesz g---- które znajdujesz i tyle 

masz jakiś pogląd w tej sprawie skoro sam naplułeś sobie na brodę ? nie po prostu pierdu pierdu  bezmózgowca  :D  :D  :D

Opublikowano

Mam dokładnie takiego samego yntelygentnego w swoim sąsiedztwie. Najmadrzejszy w całej wsi i tylko ciągle podśmiechujki z sąsiadów, to powinieneś zrobić tak a tamto tak.... Wszystko wie, na wszystkim się zna  i zawsze ma rację. Tak jak w przypadku Mareczka wystarczy nieco dociekliwości i logiki by facet gubił sie w zeznaniach i zmieniał temat a jak się nieco podrąży to ewidentnie widać że  własne  autonomiczne  myslenie  przekracza u niego próg bólu. Przy swej całej madrości zawsze cos mu przeszkodzi uzyskać więcej jak 6,5 tony pszeniczki. Facet jednak sie nie poddaje i tak jak PIS i Mareczek widzi wine u wszystkich dokoła. Herbicydy oszukane, fungicydy tez a nawozy to juz sie nie mówi. Mszyce kupił kiedys z kwalifikatem a zaprawy nasienne powoduja brak wschodów.  :D

Dogadaliby się z Mareczkiem na 100%

Najlepsi są tacy "wsiowi" mędrcy. Mi też marekfarmer do tego pasuje.

Opublikowano

wystarczy spojrzeć na foty w galery a widać że za Gierka się jako tako wiodło ;)

jedyne co się zmieniło na dziś to tylko farba na  URSUSACH i stąd ta wielka ''mądrość ''

nie dziwota bo tacy sami nie potrafią , trza  im wodza co za rączkę poprowadzi  ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v