Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:rolleyes: Kukiz....normalnie zakochałam się :wub:

Szacunek dla tych, którzy stoją za nim pomagając w przygotowaniu ww. spostrzeżeń i bacznie obserwują rządzących w imieniu wyborców, którzy zagłosowali na Pis.

Opublikowano (edytowane)

Widzę że macie bana na Google albo problem z korzystaniem z neta :Dhttps://twitter.com/misiewiczb Ja się pytam kto to jest ?UFO może http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1645116,1,bartlomiej-misiewicz-kim-jest-prawa-reka-macierewicza.read ? Tu kolejne trafne posunięcie kolesi z pislamu http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1564110,Szef-MON-powolal-nowego-szefa-centrum-kontrwywiadu-NATO Historyk szefem wywiadu to są normalnie jaja jak balony .Najważniejsze w tej nominacji jest kolesiostwo .Teraz dopiero to się sitwa tworzy :D

Edytowane przez akko
Opublikowano

Nie rozpędzaj się tak bardzo , bo nie wyhamujesz w Izraelu. Jak cię twój pies nie lubi , nie mówiąc o rodzinie, to go dobij i weź innego. nie wiem po co męczysz nas tym co znalazłeś w internecie , a co każdy widzi i czyta? Spróbuj tak rzetelnie coś od siebie , bez powtarzania popłuczyn. Co akko , nie potrafisz?  To może coś pozytywnego o żydach?

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

wyluzuj .... wszystko jest na dobrej drodze  ;)

oby tak dalej a PIS sam siebie zniszczy  :D

a jak juz siebie zniszczy to jako rolnik nowoczesny zagłosujesz na nowoczesną  :D

Edytowane przez odwajler
Gość Profil usunięty
Opublikowano

nie potrzebują tak na prawdę na nikogo głosować  ;)

Ty jako upadły co zrobisz ?   

słyszałes ze niedługo te twoje hektary ma przejac anr ?  :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

nie zlikwidowc tylko połaczyc  :D tak czy siak bedziesz sie jarka pytał o to ile twoja ziemia warta  :D

Opublikowano

skok na media

Sejm uchwalił  nowelizację ustawy o radiofonii i telewizji, która zakłada m.in. wygaśnięcie mandatów dotychczasowych członków zarządów i rad nadzorczych Telewizji Polskiej oraz Polskiego Radia

Sejm zaakceptował poprawki zgłoszone do projektu przez klub PiS. Jedna z nich zobowiązuje ministra skarbu państwa do dostosowania statutów Telewizji Polskiej, Polskiego Radia i regionalnych rozgłośni Polskiego Radia do przepisów nowelizacji oraz stwierdza nieważność tych przepisów statutów mediów, które są sprzeczne z nowelizacją.

Opublikowano

nie zlikwidowc tylko połaczyc  :D tak czy siak bedziesz sie jarka pytał o to ile twoja ziemia warta  :D

wiem że chcesz błysnąć , ale niestety nie ma czym  :D

mnie wszystko jedno a pan jarek to mi może ....

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

raczej ty jemu  :D

wystarczy jedno nocne głosowanie i mozesz byc dzierżawca a nie włascicielem ziemii  :D bo ziemia bedzie nalezała do ( króla) państwa  :D

Edytowane przez odwajler
Opublikowano

pan zbyszek znowu zdradzi  :D

a kempa będzie solidarna  :D  :D  :D

Jarek będzie zdradzony o świcie przez swoją świtę :D

skok na media

Sejm uchwalił  nowelizację ustawy o radiofonii i telewizji, która zakłada m.in. wygaśnięcie mandatów dotychczasowych członków zarządów i rad nadzorczych Telewizji Polskiej oraz Polskiego Radia

Sejm zaakceptował poprawki zgłoszone do projektu przez klub PiS. Jedna z nich zobowiązuje ministra skarbu państwa do dostosowania statutów Telewizji Polskiej, Polskiego Radia i regionalnych rozgłośni Polskiego Radia do przepisów nowelizacji oraz stwierdza nieważność tych przepisów statutów mediów, które są sprzeczne z nowelizacją.

Teraz to tylko z nazwy będą polskie a tak naprawdę to watykańskie .Szefem zostanie Rydzyk a za zadanie dla TVP i PR będzie retransmisja radia toruńskiego i tv trwam :D W przerywnikach zamiast reklam będą obrady episkopatu a  jako film nauki przedmałżeńskie :D Wykładać tam będą księża co nie mają pojęcia o małżeństwie :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

co jak co ale w tv trwam wiecej jest prawdy niz we wszystkich innych mediach razem wzietych

Edytowane przez odwajler
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v