Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tak trzymać ;). Od wczoraj 17 osób nie ma pracy na etacie, a ja mam o 17 problemów mniej. 

A jutro już wszyscy wracają do pracy samozatrudnieni na preferencyjnym zusie. Brawo Ja !

Opublikowano

No pewnie jutro giełddy zareagują spadkami na Twoje posunięcia :P :P :P

Gość marekfarmer
Opublikowano

Pewnie  WIG 20  pójdzie  w duł  

ROLNIK7  może  jako  poprawny  obywatel  poinformować   PIP   żeby  wpadł z Kontrolą  czy  czasem  obcy  kapitał  nie zatrudnia  u nas na czarno

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

:D

Opublikowano (edytowane)

No pewnie jutro giełddy zareagują spadkami na Twoje posunięcia :P :P :P

Pewnie nie zareagują ;). Ale ty staszek w innym temacie narzekałeś że pszenica jest za droga. Mogę ci zaproponować ze wschodu w dobrej cenie ;). Tylko jest jeden problem - na worki nie sprzedaję!

Edytowane przez B3Agro
Opublikowano

Jeszcze byś mi hodowlę wytruł ;) nie stać mnie by użerać się z Twoimi prawnikami :P :P  zresztą jestem patriotą i kupuję tylko od rolników krajową B)

Opublikowano (edytowane)

Pewnie  WIG 20  pójdzie  w duł  

ROLNIK7  może  jako  poprawny  obywatel  poinformować   PIP   żeby  wpadł z Kontrolą  czy  czasem  obcy  kapitał  nie zatrudnia  u nas na czarno

Przy samozatrudnieniu mogą  pracodawcy skoczyć

Przyjmujesz propozycję zakładu z wczoraj?

Jeszcze byś mi hodowlę wytruł ;) nie stać mnie by użerać się z Twoimi prawnikami :P :P  zresztą jestem patriotą i kupuję tylko od rolników krajową B)

Jak odróżniasz rodzimą pszenica od importu? :blink:

Ciekawe jak z tego wybrną? http://wiadomosci.onet.pl/swiat/kto-zamowil-kanapki-na-pucz-jest-odpowiedz-biura-prasowego-sejmu/q88zhps

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Jak kupuję od rolnika to chyba wiem że z zagranicy nie sprowadził :P :P

Gość marekfarmer
Opublikowano
Ulman -   wirtualnych  zakładów  nie  przyjmuje   raz  to zrobiłem z jednym   agrofotowiczem  i po dziś  dzień   się  nie wywiązał  z zakładu  więc    jeszcze  z kimś  kto  ukrywa  się  za jakimś  dziwnym  nickiem tym bardziej
Opublikowano

Jeśli wiesz ze ich pozamykaja to niczym nie ryzykujesz a możesz tylko zyskać. Chyba że już przestajesz wierzyć w te bzdury którymi cię Populizm i Socjalizm karmi

Gość marekfarmer
Opublikowano

Nie  mogę  nic  zyskać  zakładając  się  z  anonimową   osobą 

:D :D :D

:D :D

:D

Opublikowano

Była migawka z wypowiedzią Rybaka i facet nie jest do końca normallny.

Kazał mu kto te szmaty palić? Gdyby spalił szmatę symbolizujacą JK to  powinien sie znaleźć w pace?

Opublikowano

A dlaczego u Rzeplińskiego zamiast ręki jest , nazywajmy rzeczy po imieniu , h..uj co wygląda jak kaczyński?

Ta cała szopka mogła śmieszyć tylko elektorat piss - odpowiedni poziom.

Opublikowano

A dlaczego u Rzeplińskiego zamiast ręki jest , nazywajmy rzeczy po imieniu , h..uj co wygląda jak kaczyński?

Ta cała szopka mogła śmieszyć tylko elektorat piss - odpowiedni poziom.

No racze takich jak Ty ja tego nie oglądam mi wystarczy że obejrzę opozycję w sejmie lepszej szopki nima :P :P :P;)

Opublikowano

Poziom szopki obrazuje bezsilność i frustrację PIS. Chcieliby dopieprzyć poprzednikom ale najwyraźniej nie mogą lub nie potrafią więc będą obrzydzać,  opluwać i konfabulować. Zbytnia napastliwość chyba już skutkuje niesmakiem u umiarkowanych wyborców PIS

Opublikowano

fundacja obroncow zycia -na razie tylko poczetego, czy chronic juz narodzone to sie jeszcze zastanawiaja- przyznala tytul -HERODA ROKU 2016- w jakze godnym towarzystwie laureatow z poprzednich lat typu -tusk,komorowski -znalazl sie prezes polski :D  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v