Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja mam np. taką przypadłość że jak maliniaka w tv zobaczę to muszę ostro walczyć sam ze sobą żeby powstrzymać odruch wymiotny oczywiście błyskawicznie przełączam na inny program ale trauma i tak chwile zostaje.

Opublikowano

To ić do lekarza to może być grozna choroba Pomroczność Jasna z wiekiem może być tylko gorzej :P :P

Opublikowano (edytowane)

Szkoda Pisać  Lepiej obejrzeć  to  i wszystko  jasne

https://www.youtube.com/watch?v=05sQ1P6q3fM   

Czyli  jak zwykle uzasadnić nie potrafisz ? Stać cię raz by podjąć dyskusje a nie jak wioskowy głupek robić podśmiechujki? 

Staszek- czy "ić" to jakaś PISowska nowomowa czy przy okazji reformy szkolnictwa reformuja też ortografię? 

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano

Szkoda  klawiatury  na dyskusje  o tym  człowieku

Miał  Rozwalić  UE  i  co zrobił  poza  dłubaniem w nosie

Nic

Dużo  gada  a nic  nie  robi.

Opublikowano

Czyli  jak zwykle uzasadnić nie potrafisz ? Stać cię raz by podjąć dyskusje a nie jak wioskowy głupek robić podśmiechujki? 

Staszek- czy "ić" to jakaś PISowska nowomowa czy przy okazji reformy szkolnictwa reformuja też ortografię? 

Pisałem prostym tekstem bo mógłbyś nie zrozumieć głupku wioskowy

Opublikowano

No i widzisz jaki ty ograniczony jesteś mareczku..... Pyszczyć i wklejać podśmiechujki każdy głupek wioskowy potrafi ale jak trzeba podjąć dyskusje to nie ma komu.  :wacko:

Skoro nie potrafisz obronić swoich ani obalić moich racji to mniemam że jako wyborca dokonujesz nieswiadomego wyboru. To tez tłumaczy twoje problemy z tożsamością światopogladową.

Staszku , może głupki wioskowe rozumieja "ić" ja natomiast pytałem bo takiego pojęcia nie znam :blink:

Gość marekfarmer
Opublikowano

Do ciebie  to  nie dociera

Ten człowiek Miał  Rozwalić  UE  zrobił  to  ?????

Nie

Ludzie  na niego  głosowali  tylko z tego  względu  że  obiecał  Rozwalenie UE  inaczej  by  dalej siedział  w swojej budzie   a nie w Brukseli

On tylko Dużo  Sepleni  i  nic  więcej  z tego  nie  wynika 

Taka  jest  Prawda

Opublikowano

PIS ma rozliczyć PO-PSL .Zrobił to?  
Nie :P

Co do powodów głosowania na JKM to myślę że mierzysz jego wyborców swoją miarą. Gdyby ludzie wierzyli ze Korwin może w kilka osób rozpirzyć EU to miałby znacznie wieksze poparcie. Zapewne wyborcy PIS łykaja hasła wyborcze jak indor kluchy ale w przypadku JKM znacząca wiekszość głupkowatych wyborców wogóle go nie rozumie i nawet nie jest w stanie merytorycznie odpowiedzieć z czym dokładnie sie nie zgadza i dlaczego. 

Osobiscie zgadzam sie z nim na ok 70-80% a nie tak jak ty z PIS zgadzasz sie na 100% bo to dewiacja. Mam w nosie czy on ma 0,5% czy 10% w sondarzach bo nie głosuje za procentami a za pogladami które podzielam. Jak pojawi sie ktoś z kim bede się zgadzał w 90 % to zagłosuje na niego a nie na JKM.

Ale by za bardzo nie odbiegac od tematu - co jest takiego w tekscie z zamieszczonego przeze mnie linku z czym się nie zgadzasz i dlaczego? 

Gość marekfarmer
Opublikowano

PIS ma rozliczyć PO-PSL .Zrobił to?  

Nie :P

Co do powodów głosowania na JKM to myślę że mierzysz jego wyborców swoją miarą. Gdyby ludzie wierzyli ze Korwin może w kilka osób rozpirzyć EU to miałby znacznie wieksze poparcie. Zapewne wyborcy PIS łykaja hasła wyborcze jak indor kluchy ale w przypadku JKM znacząca wiekszość głupkowatych wyborców wogóle go nie rozumie i nawet nie jest w stanie merytorycznie odpowiedzieć z czym dokładnie sie nie zgadza i dlaczego. 

Osobiscie zgadzam sie z nim na ok 70-80% a nie tak jak ty z PIS zgadzasz sie na 100% bo to dewiacja. Mam w nosie czy on ma 0,5% czy 10% w sondarzach bo nie głosuje za procentami a za pogladami które podzielam. Jak pojawi sie ktoś z kim bede się zgadzał w 90 % to zagłosuje na niego a nie na JKM.

Ale by za bardzo nie odbiegac od tematu - co jest takiego w tekscie z zamieszczonego przeze mnie linku z czym się nie zgadzasz i dlaczego? 

Ja nie zgadzam się z PiS  w 100%  

Nie  głosowałem na PiS

A ty ciągle  wmawiasz mi  swoje  frazesy jakbyś  był  upośledzony  umysłowo  :P

Opublikowano

Ja nie zgadzam się z PiS  w 100%  

Nie  głosowałem na PiS

A ty ciągle  wmawiasz mi  swoje  frazesy jakbyś  był  upośledzony  umysłowo  :P

Nie twierdze ze głosowałeś  ale jakoś nie moge sobie przypomnieć w czym się nie zgadzasz.

Opublikowano (edytowane)

Bo Gliński przypomniał sobie że jego żona działa razem z Komorowską i Rzeplińską  w jednej fundacji. Przemyślał sprawę i stwierdził że pomyje wylewane na dwie pozostałe mogą chlapać i jego żonę. Potem stwierdził że właściwie z tego co wie to nic złego się tam nie dzieje. Niestety przekaz partyjny był jeden i tym razem Gliński wyłamał się z niego. Teraz przejedzie go partyjny walec. Facet ma jednak jaja bo nie pozwoli pomiatać swoją żoną w zamian za uśmiech prezesa

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Propaganda ww tvp jest siermiężna jak za komuny. Kolejny bohater zaproszony ostatnio do tvp upada.

http://wpolityce.pl/smolensk/317020-jurgen-roth-o-raporcie-bnd-nt-smolenska-niewykluczone-ze-cala-historia-opisana-w-dokumencie-jest-falszerstwem

A jeszcze nie tak dawno tvp robiła audycje publicystyczne z tym wątkiem. Nie wspominam już o zatajaniu informacji w wiadomościach. Które są dostępne ogółowi społeczeństwa. O agenturalnej przeszłości i jej zatajaniu przez Muszyńskiego nawet się nie zająknęli. Im się wydaje jak za komuny. Że jak oni nie powiedzą. To się ludzie nie dowiedzą.

Nie tak dawno oszołomstwo w tvp trąbiło jak to w USA społeczeństwo odrzuciło Clinton jak to sondaże kłamały. Dzisiaj gdy wiadomo, że na Clinton głosowało około 2 miliony ludzi więcej niż na Trumpa. Ci sami durnie nabrali wody w usta i pochowali się gdzieś.

Nie wspominam już o tym jak to wiadomości zatajały fakt, że Duda pojechał do Izraela na pogrzeb Peresa. Nie mówiąc już o tym, że nie poinformowały, że poleciał tam razem z Kwaśniewskim.

TVP nigdy nie była obiektywna. Zawsze sprzyjała władzy. Ale nigdy nie było tego typu cyrku jak teraz.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Myślę że próba skompromitowania ministra w tvp to nie była autonomiczna decyzja Kurskiego a raczej dekret prezesa .Kurski za bardzo lubi tą robotę żeby ryzykować.Takiego cyrku nie było nawet w głebokiej komunie bo nawet wtedy w 70 latach jak do polski przyjechał Kenedy nie odwarzyli się go cenzurować a teraz wiemy jak było z Obamą .

Edytowane przez Piotr778
Gość marekfarmer
Opublikowano

Propaganda ww tvp jest siermiężna jak za komuny. Kolejny bohater zaproszony ostatnio do tvp upada.

http://wpolityce.pl/smolensk/317020-jurgen-roth-o-raporcie-bnd-nt-smolenska-niewykluczone-ze-cala-historia-opisana-w-dokumencie-jest-falszerstwem

A jeszcze nie tak dawno tvp robiła audycje publicystyczne z tym wątkiem. Nie wspominam już o zatajaniu informacji w wiadomościach. Które są dostępne ogółowi społeczeństwa. O agenturalnej przeszłości i jej zatajaniu przez Muszyńskiego nawet się nie zająknęli. Im się wydaje jak za komuny. Że jak oni nie powiedzą. To się ludzie nie dowiedzą.

Nie tak dawno oszołomstwo w tvp trąbiło jak to w USA społeczeństwo odrzuciło Clinton jak to sondaże kłamały. Dzisiaj gdy wiadomo, że na Clinton głosowało około 2 miliony ludzi więcej niż na Trumpa. Ci sami durnie nabrali wody w usta i pochowali się gdzieś.

Nie wspominam już o tym jak to wiadomości zatajały fakt, że Duda pojechał do Izraela na pogrzeb Peresa. Nie mówiąc już o tym, że nie poinformowały, że poleciał tam razem z Kwaśniewskim.

TVP nigdy nie była obiektywna. Zawsze sprzyjała władzy. Ale nigdy nie było tego typu cyrku jak teraz.

Zobacz  sobie na YT  na  ludzie  głosują na Tranpa  a  maszynka  wybija Clinton 

Więc  jest   rzekoma  przewaga  to  fikcja

Co do TVP  to  tak  zawsze sprzyjała  władzy 

A już  największy  szczyt  hipokryzji  to był za czasów  PO-PSL

Jak  na  przesłuchaniu  Prezydenta Bronisława przed Sądem  RP

TVP POLSAT TVN 

Były  na sali na pytanie  Sędziego  czy  będą  transmitować  na żywo

Wszyscy  odpowiedzieli że  tak 

A  jak  się  Potem  okazało  Żadna  z nich  nie  pokazała  nawet 1 sekundy  z  przesłuchania

Gdyby  nie  Michał  Rachoń   który  Nagrywał  to  Telefonem

I taka  to  obiektywna  była  TVP za czasów  PO-PSL 

Opublikowano

Ja myślę że TVP powinna pójść za ciosem. Teraz mogliby zaprosić Macierewicza i też coś tam chlapnąć na temat jego żony albo coś w tym stylu. Ciekawe jaki przyniosło by to efekt? Pewnie rano wojska OT otoczyłyby siedzibę TV. Jakby co mogę podrzucić jakieś pytania do ministra, gratis. :D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Od kiedy

Podobno  od  27 lat mamy  Wolność  słowa  więc  chyba wolno  Mówić  Europosłowi  co  chce

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v