Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To "słowo na Niedzielę" nieco długawe i czytać sie nie chce. Powiedz ministerstwu propagandy żeby przysyłało  ci krótsze a bardziej treściwe komunikaty. 

Opublikowano (edytowane)

Alamo , przekaz na niedzielę dostajesz?

Bo te "twoje" wypociny niewiele wnoszą. Od razu zaznaczę że nikogo nie bronię, ale ilu z nich ma zarzuty, ilu sprawy w sądzie ilu siedzi?

Bo z tego co mi wiadomo to Obajtek ma zarzuty prokuratorskie , wobec ziobry są podejrzenia o niejasne finansowanie kampanii wyborczej , miliardowe wyłudzenia w skokach -  to tak tylko z głowy bez szukania ,bez przekazu.

Ten temat powinien dotyczyć kaczyńskiego bo w kaczystanie ani prezydent ani premier nie mają zupełnie nic do powiedzenia.

Ale nie martw się alamo za kilkalat założymy temat - "czy pisowcy powinni siedzieć a popierającch ich idiotów pozbawić praw wyborczych".

No i jeszcze  "Robert Biedroń - najlepszy prezydent dla Polaków? "

Edytowane przez B3Agro
Gość marekfarmer
Opublikowano

To "słowo na Niedzielę" nieco długawe i czytać sie nie chce. Powiedz ministerstwu propagandy żeby przysyłało  ci krótsze a bardziej treściwe komunikaty. 

Donald  wrócił  i  objął  swoje stanowisko  czy  jak 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v