Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam jestem w posiadaniu albumu wydanego przez pronar zgranego na PDF. Album zawiera przekroje wszystkich podzespołow, schematy chydrauliczne i elektrycznę, zasadę działania regulatora siłowego ( bez wymuszonego). chętnym wyślę na e-mail. bardzo pomocna książka, więc chętnie się podzielę. dodaję spis treści  zaineresowani piszcie co trzeba ze spisu to dodam. duży format i długo się dodaje

tyle mogę niestety dodać tu ze względu na duży rozmiar PDF resztę wyślę na mail

tu 1 strona jako grafika

strona tytułowa.pdf

15.pdf

1.bmp

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

Najlepiej jakbyś wrzucił całośc na jakiś serwer, bo pewnie dużo osób będzie coś potrzebowało. A przy okazji byłbym wdzięczny gdybyś podesłał na zenekc330@wp.pl zasadę działania regulatora siłowego, albo możesz całość jak by Ci to nie sprawiało problemu, z góry dziękuje

Edytowane przez zenekc330
Opublikowano (edytowane)

jeżeli jest to możliwe to proszę o przesłanie na ella555@wp.pl dzięki pozdrawiam (sorki wcześniej podałem błędny adres)

Edytowane przez PABLO555
Gość christoff13
Opublikowano (edytowane)

Również poproszę.  Z góry dziękuję ;)

Edytowane przez christoff13
Opublikowano (edytowane)

Panowie zepsuł mi się modem i nie mam jak dodać jutro albo we wtorek postaram się wysłać albo spakowane dodam tutaj ;)

Edytowane przez kemotke
Opublikowano

Ja mam lepsze rozwiązanie, post zaczerpnięty z naszego forum, wszystko tam działa jak należy

" nie chce mi się wszystkim wysłac wiec zalozylem poczte na która wrzucilem to co miałem o mtz i jumz. Proszę nie zmieniajcie hasła bo pewnie jeszcze wiele osob moze z tego skorzystac. wrzucilem katalogi czesci i instrukcje obslugi.
wchodzicie na strone
google.com , na gornym pasku klikacie dysk, login to

mtz82pliki@gmail.com

a hasło to "instrukcja'' Miłego pobierania ;) "

wstaw to wszystko tam i każdy będzie mógł sobie pobierać, bez zbędnego pisania.

• Like 1
Opublikowano

Ja mam lepsze rozwiązanie, post zaczerpnięty z naszego forum, wszystko tam działa jak należy

" nie chce mi się wszystkim wysłac wiec zalozylem poczte na która wrzucilem to co miałem o mtz i jumz. Proszę nie zmieniajcie hasła bo pewnie jeszcze wiele osob moze z tego skorzystac. wrzucilem katalogi czesci i instrukcje obslugi.

wchodzicie na strone

google.com , na gornym pasku klikacie dysk, login to

mtz82pliki@gmail.com

a hasło to "instrukcja'' Miłego pobierania ;) "

wstaw to wszystko tam i każdy będzie mógł sobie pobierać, bez zbędnego pisania.

Przemo przeczytaj sobie to i wszystko będziesz wiedział

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Trochę poprawiłem, jest już bardziej czytelnie