Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiec co lepiej wybrac new holland t6 165 za 230 tys netto czy valtre t174 z podobnym wyposazeniem za 385 tys netto?

Kolego ale to nie sa podobne ciągniki. Valtra jest przedewszystkim ciągnikiem o większej mocy której newholland tym modelem nawet nie osiąga przy dodatkowej, valtre T to ja porównywałbym z n7 a nie t6 bo to inne gabaryty.
Opublikowano

wczoraj byłem jeszcze u dilera case, maxxum 125 multicontroller, amortyzowana oś i kabina 4 pary wyjść hydraulicznych przedni tuz bez wom skrzynia 17x16 opony 600 tył i 480 przód za 240 tys netto a jego odpowiednik w steyr za 250 tys netto. Case 10 tys droższy od NH t6 165 ale w case lepsza wygoda pracy ze względy na multicontroller tylko pytanie czy ta wygoda nie jest za bardzo awaryjna bo NH jednak prostszy. 

Jeden i drugi diler powiedział że 6-cio cylindrowe silniki w maxxumach i t6 tylko do września przyszłego roku a puzniej tylko 4 cylindry.Trochę za słabe te 4 cylindry do ciężkiej pracy bo ich żywotność będzie krótsza.  wszystkie ceny do lekkiej negocjacji

Opublikowano

zna ktoś cenę df 90.4G rewers hydrauliczny i skrzynia 16x16 lub 20x20 albo jego czerwony odpowiednik same explorer ?

Okolice 180.000 brutto

A zna ktoś cenę Deutz 5100 D lub G

5105G w 4 cylindrach i dobrym wyposażeniem ok 184tys brutto

a myślicie że za ile takiego deutz fahra 5090 G. ze skrzynia 40x40 hi-lo z rewersem elektrohydraulicznym, ehr, oknem dachowym, kompletem zaczepów, obciążniki na przód, klimą, sterowaniem zewnętrznym podnośnika można wyrwać ?

Df 5105.4 G z takim wyposażeniem, tylko ze skrzynią 20x20 to koszt około 209tys z vatem

Opublikowano

Mam ofertę na JD 5085M 157tyś Netto

w wersji  Kabina SuperVision Plus

oraz 5100M 173tyś 

Ceny jak dla mnie za wysokie zastanawiam sie czy nie lepszym rozwiązaniem będzie Proxima Power 100?

Opublikowano

John deere 6115M  opony 540  i 440 przód, wzmocniona hydraulika, tuz, skrzynia 24/24  cena ok 218netto

Massey ferguson 5611 w podobnym wyposażeniu ok 220

claas arion 440 wyposażenie standard + tuz i jakies tam drobnostki ok 250 netto

Pomoże ktos jak cena Masseya 6612?

Opublikowano (edytowane)

Witam interesuje mnie zakup ciągnika o mocy 150 km, co polecicie? osobiście zastanawiam się nad case, JD, claas no i oczywiście Fendt ale raczej za drogi:/

Mam jeszcze jedno pytanie jak jest z tym chipem np z ciągnika 110 robi się 130? czy to się nie przekłada np. na większe spalanie? 

Edytowane przez kozik119
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v