Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś cenę JD 6105 m , 6090Mc i 6090Rc z podanym wyposażeniem
-TLS
-tuz
-klimą
-siedzenie pasażera
-fotel pneumatyczny
-sterowanie z błotnika
-3 sekcje hydrauliki
-radio
-skrzynia Power Quad (16x16)

Opublikowano

ostatnio pytałem o 6090mc ale w bogatej wersji 190netto
czy cena 159netto za df 5g 105.4 hd to dobra cena? wzmocniony podnosnik, radio,klima, rewers elektrohydrauliczny, stop &go, szerokie ogumienie, fotel pneumatyczny, fotel pasażera, koguty, obciążniki,

Opublikowano

witam prosił bym o cene brutto i netto 

New hollanda t5.95 ze skrzynią Electro command i dual command

z kompletem obciążników klimą i innymi bajerami ( albo koszt każdego z nich, z góry dziękuję)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v