Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MF 6615 ok 280-290tys z przednią osią amortyzowaną

Nie orientujesz sie moze czy duzo drozszy jest 7615 i ile trzeba doplacic za przedni tuz? Bo szczerze mowiac bardziej interesuje mnie 6 cylindrowy.

I w ramach odswiezenia ile kosztuje Fendt 714 vario ?

Opublikowano

t6.140 ma 143 mocy maksymalnej:)

maksymalnej z boostem w dodatku, a wimem to bo mam odpowiednika mocowo w czerwonym kolorze.

i patrząc na moc maxx z boostem sami siebie oszukujemy, bo zapomnij że ten ciągnik będzie chodził w maszynach do 140 KM, a w maszynach dostosowanych do 110KM będzie chodził bardzo dobrze

Opublikowano

na siebie mam 21 ha, bez hodowli ( właścicielem reszty jest tata)

czy mogę jakoś obniżyć moc tego t6.140 jeszcze bardziej aby udało mi się skorzystać z prowu?

czy stosowaliście jakieś sztuczki? diler jest spoko więc jak coś to jakies zaświadczenie by wystawił:)

Opublikowano

ale to ze starego prowu jeszcze czy juz z nowego masz zamiar korzystać?

szykuję się z nowego w tym roku składać:) zasady będą trochę inne, ale tak czy siak, trochę mocy będę musiał ująć:)

Opublikowano

valtra t133 Hitech: 3 pary wyjść hydraulicznych, przedni TUZ, fotel pneumatyczny, pulpit proline, felgi spawane, opony 540/650, amortyzacja kabiny 245 netto, rocznik 2015 i chyba już taką biorę :)

Radze ci dopłacić do 4 sekcji, narazie możesz nie potrzebować ale nigdy nic nie wiadomo, ja u siebie mam 4 a i tak muszę tuza odłączać
Opublikowano

http://olx.pl/oferta/ciagnik-same-dorado-62km-2014-nowy-CID757-ID8CMBZ.html#79e58ce67c co powiecie na ta oferte i ile moze kosztowac 70 km i jak z serwisem drogie czesci?

Same Dorado Classic 70 DT:

Silnik Same, 3 cyl. TURBO, Intercooler, pojemność 3000 ccm, moc maksymalna 72 KM,

Skrzynia biegów 10+10 z rewersem mechanicznym, 40 km/h,

Podnośnik 3 650 kg, zaczepy automatyczne CBM, zewnętrzne sterowanie podnośnika,

Rozdzielacze hydrauliczne 4-drogowe,

WOM tylny 540/540E,

Komfortowy fotel amortyzowany mechanicznie,

Kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach,

Klimatyzacja, 

Tablica cyfrowa,

Ogumienie 420/70 R30 i 360/70 R20,

Oświetlenie robocze,

Skrętne błotniki przednie,

Hamulce tarczowe, mokre, na 4 koła, sterowane hydrostatycznie,

Instalacja pneumatyczna hamulców przyczepy,

Rocznik 2015, dostepny na początku marca.

Cena 122 tys zl netto.

Mam Same Roller 70 od 2006 roku i jestem bardzo zadowolony dlatego zamierzam kupic kolejnego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v