Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem wam juz wiele razy w rolnictwie zaczyna się recesja , sprzedaż maszyn będzie powoli spadała , ceny muszą także wyhamować gdyż boobm z lat 2010-2012 już się raczej nie powtórzy. Nowy Prow nie dla wszystkich raczej dla nikogo ci co nie kupili poprzednio teraz tym bardziej nie będą mieli funduszy , rolnicy którzy się rozwineli juz nie dostaną takiej samej maszyny...... Ot sprzedaż ciagników drastycznie spadnie a z nią ceny. Jak ruszy lawina mleka to prawdziwa zapaść gdyż przy spadku cen producenci po zniesieniu kwoty zechca nadrobić ilością i w tym pies pogrzebany. Licytujecie się panowie cenami traktorów ja także chcę kupić tanio i czekam na NH 140 kM za około 200 netto nie 214.000 kwestia czasu jak producenci będą zjeżdżali z ceny.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Kubota-opis z translatora, więc cena razy aktualny kurs ojro

albo $ bo doczytałem to "Luizjana"

plus tranport z USA...

Edytowane przez Zitro
Opublikowano

Według mnie ceny mogą spaść ale na to co na placu a jak ktoś chce lepiej wyposażony to ceny nie spadną.

A poza tym uważam ze na cuda nie ma co liczyć. U najwiekszych dilerow staly nieraz ciągniki 2 letnie i nie były odrazu tańsze po 50 tys

Opublikowano

valtra t133 Hitech: 3 pary wyjść hydraulicznych,  przedni TUZ, fotel pneumatyczny, pulpit proline, felgi spawane, opony 540/650,  amortyzacja kabiny 245 netto, rocznik 2015 i chyba już taką biorę :)

Opublikowano

Teraz tez niem ma w MC mietkkiej  osi  jest tylko w RC bo sam bylem u dilera i se pytałem i brałem oferty na te dwa ciągniki czym sie róznia a i ta cena to bez wom bo i nie jest potrzebny z przodu wom 

Opublikowano

zna ktos cene nh t6.165 lub t7.170 ? oraz w jakim wyposazeniu?

nh t6.165 skrzynia elektro comond szerokie koła przedni tuz plus przedni wom ful opcja wyposażenia 289 tyś brutto u wrońskich cena z końca roku 2014 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v