Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też bym się przyjrzał tej valtrze dokładnie. Dilerzy też mają swoje rozumki i potrafią różne figle natworzyć, żeby tylko wyjść na swoje.

Opublikowano

aktualnie tylko pytam z 2014 rocznika bez negocjacji 250tys pewnie coś jeszcze zszedł by z tej ceny ta z 2012 rocznika musiałaby kosztować 200-210 żeby było warto o niej myśleć  bynajmniej takie jest moje zdanie :)

DF nie chce ze względu na silnik bez tulei koszt naprawy takiego silnika na pewno jest dużo wyższy.... Gość z Crysta mówił że z tego względu właśnie skończyli współprace z deutz bo mieli taki przypadek, że zabezpieczenie stworznia pościło i stworzeń rysował blok silnika niby ciągnik był po chwili zgaszony ale i tak musieli zrobić ostatni wymiar i silnik chodził już nie równo a deutz oczywiście nie uznał gwarancji a ciągnik ten jeżeli dobrze pamiętam miał mieć zrobione około 300 godzin.

Opublikowano
valadin1

gosc z crystala:D kazdy przedstawiciel swoje chwali,niby zaden nie gada na inna marke ale zawsze cos na nich powie,a jaki mi zaproponawali byscie mi ciagnik 90-110kM w dobrych pieniadzach,na jd 100m powiedzial 154 netoo tylko poczytalem ze to chinczyk, a new holland mi nie odpuszcza chce mi ostro sprzedac

Gość Profil usunięty
Opublikowano

wiecie moze czy bedzie mozna łaczyc MR z PROW?

Nie mozna. Ale proponuje Ci zrobic tak jak ja mam zamiar czyli obskoczyc prow a za zwrot zrobic mlodego.

marcianjargit

Wczoraj mi JD 115 km proponowali za 190 do negocjacji z 2014 roku ale nie wiem ani jaki model ani jakie wyposazenie bo za bardzo JD mnie nie interesuje :D Nie kupuj 100 km bo do 3 skibowego za duzo a do 4 za malo chyba ze masz lekka ziemie :D albo masz wiekszy do orki :D

Opublikowano

Nie jestem przedstawicielem, sam miałem kupić ten traktor i chciałbym znaleźć kogoś, kto by go kupił żeby diler mi nie robił jakichś problemów ...

Nie kupię bo moje plany się trochę zmieniły od listopada ..

Opublikowano

valadin1

gosc z crystala:D kazdy przedstawiciel swoje chwali,niby zaden nie gada na inna marke ale zawsze cos na nich powie

bitch please dzięki, że mi powiedziałeś bo bym nie wiedział....  :lol:  to przecież wie każdy i każdy ma wyrobione jakieś opinie o danej marce...

odwiedziłem wielu przedstawicieli różnych marek oprócz waszego kochanego JD i Zetora i jednak Valtra najbardziej mi pasuje i przy tym już raczej zostanę 

Opublikowano

no ja niestety nie mam nigdzie blisko żadnego użytkownika valtr ;/ a wybieram valre z powodu 1. oszczędny silnik 2. względnie prosty ciągnik bez nadmiaru elektroniki więc powinien być raczej niezawodny  3. wygląd ;p

może mi ktoś wytłumaczyć po co wszystkim ta amortyzowana oś z przodu?? wy serio jeździcie tyle w transporcie czy to tylko chodzi o lans??:)

Opublikowano

NH t.6.175 za 208 netto i dealerzy schodzą z ceny (przedni Tuz) jak myślicie 200 pln netto to będzie dobra cena ? Rynek sprzedaży się załamał a i nowy PROW nie wiele pomoże czekamy na obniżki cd.

Opublikowano

Jest jakieś dno i oni też muszą żyć ale..... sprzedaż ciągników wygląda fatalnie rynek zbóż i mleka leci w dół jedynie dolar zahamował imoprt zbóż. Generalnie uważam żę 200 tys za 125 kucy to już blisko ja bez przedniego tuza 125 km miałem propozycję od 225-195 

biorę 140 kucy ale nie za więcj niż 200-195 i pierwszy przegląd w cenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez koma666
      jak w temacie orientuje sie ktos co za sprzet i w jakich latach to produkowali ?
      generalnie interesuje mnie wszystko na temat tego ciagnika
    • Przez pita272
      Witam mam do was ogromną prośbę poszukuje starych maszyn oraz ciągnik na których są widoczne ślady użytkowania Chciałbym stworzyć je w grze o nazwie Farming Simulator 2013 tak zwany fs13.Jak byś ktoś robił zdj to robic jak słońce nie świeci.I według tego:

-bok
      -przód
      -tył
      -jeszcze jedn bok
      -tylne koło
      -przednie
      -drugie przednie
      -maska od góry
      -tłumnik

Bardzo bym was prosił o te zdj i jak mozecie to poróbcie jakies zdj od siebie jak mozecie

Dzięki!!
    • Przez krzeski
      Witam
      Poszukuje firmy ktora przyjmuje maszyny rolnicze i ciagniki w rozliczenie moze zna ktos?
      Badz handlarza ktory skupuje takie rzeczy.
    • Przez Pablo9812
      Witam,słyszał ktoś nowych traktorach forschnitt ? Gdzieś widziałem w okolicy czerwonego,ale nigdzie na googl'ach nie mogę znaleźć jego zdjęć
      Zna ktoś jego dokładną nazwę i model ?
    • Gość
      Przez Gość
      Moje pytanie jest takie: Jakich ciągnikow nie polecacie nowych lub używanych,które lepiej omijać z daleka i dlaczego?
  • Dodaj nową pozycję...
v