Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

gdyby Kukiz miał tyle głosów co chwalących się że na niego zagłosują to by w pierwszej turze wygrał a będzie jak w wyborach samorządowych z psl ciołki zajmą stołki

Opublikowano

To co się dzieje obecnie na rynku to jakaś kpina z rolników Dy.... nas bez wazeliny w sklepie nic nie staniało  jak tak tak dalej będzie to wszyscy zrezygnujemy a wtedy ludzie zobaczą ile kosztuje duńczyk i niemiec. 10 idę głosować na muzyka może polscy politycy w końcu zaczną grać po polsku a nie po niemiecku 

Opublikowano

3.5X+ VAT.Jak się nie mylę to dun tyle kosztował po strajkach jak nastał boom na warchlaki. Kukiz ratuj !!!. TYLKO W TOBIE NADZIEJA BY TĄ WATAHĘ WYRŻNĄĆ W PIEŃ.Większośc wsi głosuje na Kukiza BRAWO !!!.

• Like 1
Opublikowano

Nie chce was martwic panowie ale Kukiz mi bardzo smierdzi , bardzo ostro krytykuje partie systemowe , a rezimowe media zapraszaja go na sile? nie uwazacie ze jest tylko pionkiem zeby odebrac glosy innym (o ile wybory sa prawdziwe :D ) , podoba mi sie to co mowi , ale nie ekscytuje sie tym bo strasznie mi sie to dziwne wydaje xD chcialbym sie mylic :P

Opublikowano (edytowane)

Cena na dziś 4,30 netto  Kukizem bym się tak na waszym miejscu nie ekscytował                                                                                        

Kujawsko pomorskie powiat Świecki

Edytowane przez Gość
Gość Profil usunięty
Opublikowano

zadne kukizy nie dajcie sie dymac telewizji, jedyny sensowny kandydat to Grzegorz Braun !!! otwórzcie oczy i uszy !!! nie głosujcie na podstawione marionetki !!! 

Opublikowano

Jak ktoś ma chociaż 30 do sprzedania to ponad 4zł u nas spokojnie.  

A chciałem kupić warchlaka/prosiaka z polski (80 szt) , to nawet handlarz ręce rozłożył że nie znajdzie i nie przywiezie, bo nie ma co i od kogo, na rynkach tez nie ma, na olx tez nie, 6 hodowców obdzwoniłem do których miałem numery i też bez rezultatu. W końcu byłem zmuszony wstawić duńczyka za  zaduże wg mnie pieniądze, zobaczymy jak wyjdzie, ale ja chcę polskiego warchlaka z polską ceną ( i moze byc z polskim przyrostem- 2-3tyg poczekam :P ) , ale w tej chwili to martwy temat....

Opublikowano

Opolskie, oleski 3.50 no porażka przed majówka było 3.70 czyli ciągle spada za tydzień to pewnie 3.30 będzie....

Opublikowano

Opolskie, oleski 3.50 no porażka przed majówka było 3.70 czyli ciągle spada za tydzień to pewnie 3.30 będzie....

Kolego u Nas nie trzeba czekać tygodnia, już dziś cena 3,30 + VAT podlaskie powiat kolneński skupujący pośrednik z Łomży

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v