-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez case-and-case
Witam , niedawno stałem się posiadaczem kombajnu Claas Dominator 98 SL z silnikiem mercedesa . Silnik widoczny na zdj z oznaczeniem OM 360 . Według sprzedającego ma 170 km co mnie trochę zdziwiło bo jest to silnik wolnossący bez turbiny . Wyczytałem ,że ma niby prawie 9 litrów pojemności ale nie wiem czy to prawda. Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o tych sinikach ? Czy były oryginalnie montowane w 98 sl ? I jak się ogólnie sprawują ?
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez calverdu
Posiadam Claas Ares 657 z 2007 roku, od nowości u mnie (2600mtg) . Natomiast w ostatnich dniach dzieje się coś dziwnego, w trakcie oprysku rozłącza mi wałek i całkowicie jazdę, deska zaczyna swiecić, pikać. Zgaszenie na minute załatwia sprawę i moge jechać dalej. Druga kwestia jest taka, że jadę w transporcie i rozłącza skrzynie na 2-3 sekundy po czym znowu zaczyna "ciągnąć". Występuje to czasami, lecz coś mi się wydaje że coraz czesciej i trzeba coś z tym zrobić, tylko pytanie co ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
kombajn john deere 2054
Ursus C-360 i John Deere 545