Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema zastanawiam sie nad kupnem nowego kombajnu w gre wchodza JD W660 lub 650, Claas Tucano 450 lub DF C 9206 TBS Wszystkie te kombajny napewno beda wyposazone w system poziomowania calego kombajnu. Czy ktos z Was moze wypowiedziec sie na temat tych kombajnow?? Macie z nimi styczność itd?

Edytowane przez fokmen
Opublikowano

Myślę że Claas produkuje najlepsze kombajny. Myślę tak ponieważ mają wiele lat doświadczenia w budowie kombajnów. Są proste w obsłudze, części są dostępne do nich prawie w każdym sklepie. :) Ale to tylko moje zdanie ;) Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

No tak claas niby marka sprawdzona bo kosimy claasem ponad 15 lat... ale cena claasa jest na takim poziomie ze mysle ze nie warto az tak przeplacac... poza tym montana wystepuje tylko w modelu 430 aa to dla nas lekko przymaly kombjan...

A moze ktos moze wypowiedziec sie na temat JD T550 - 560?

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie, Claas bawi sie w startowanie cen z kosmosu a jak zobaczy dilera nh na podworku to zrobi taniej niz nh cene, choć i tak ja bym brał New Hollanda.

Edytowane przez grzego2014

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Mateuszek12
      Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
    • Przez bialy1989
      Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
    • Przez calverdu
      Posiadam Claas Ares 657 z 2007 roku, od nowości u mnie (2600mtg) . Natomiast w ostatnich dniach dzieje się coś dziwnego, w trakcie oprysku rozłącza mi wałek i całkowicie jazdę, deska zaczyna swiecić, pikać. Zgaszenie na minute załatwia sprawę i moge jechać dalej. Druga kwestia jest taka, że jadę w transporcie i rozłącza skrzynie na 2-3 sekundy po czym znowu zaczyna "ciągnąć". Występuje to czasami, lecz coś mi się wydaje że coraz czesciej i trzeba coś z tym zrobić, tylko pytanie co ?
    • Przez seba836
      Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
  • Dodaj nową pozycję...
v