Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam tak poza tematem troche wiecie może jak wynająć transport przez spedycje jest jakaś platforma lub strona inter? skąd spedytorzy biorą zlecenia??? Kupiłem przyczepe 14t pod warszawą i teraz nie mam czym jej zciągnąc .( pasowało by ją przywieźć bo łyse oponki ma,)

Opublikowano

Witam tak poza tematem troche wiecie może jak wynająć transport przez spedycje jest jakaś platforma lub strona inter? skąd spedytorzy biorą zlecenia??? Kupiłem przyczepe 14t pod warszawą i teraz nie mam czym jej zciągnąc .( pasowało by ją przywieźć bo łyse oponki ma,)

skad jesteś, codziennie mam firmowe naczepy w piasecznie i moge pomóc.

Opublikowano

jak ktoś by chciał z kuj-pom sprzedać przenice o dobrych parametrach za 815netto, to agro sieć tyle płaci

tu numer do przedstawiciela 728429513.

Dziś dzwonił do mnie z tą propozycją.

bo jak widzę wyżej kolega Marek za 720 sprzedawał, to trochę słabo.

Tylko, że to cena przy większej ilości zapewne (tir)? Czy mniejsze ilości też?

Opublikowano

odezwij sie na PW to moze pomoge zalatwić transport

A masz miejsce w skrzynce PW? Bo ostatnio próbowałem pisać do ciebie i wyskakiwał błąd.

Opublikowano

Wie ktoś moze kto dobrze pałci za pszenzyto w podlaskim bo mam do sprzedania 24t ?

Opublikowano

a czy Agrosieć odbiera każdą ilość czy tylko całosamochodowe??? i czy ta paszowa pszenica musi mieć jakieś parametry?? pierwszy raz chce sprzedawać a nie wiem jak tam z parametrami u mnie. zmniejszyłem produkcję trzody więc zboża trzeba by się było trochę pozbyć a mam na sprzedaż około 20t.

Opublikowano

Agro sieć Chełmno pszenica paszowa 780zł netto a konsumcja 790zł netto, odbiór z gospodarstwa

Czy ktos moze sie wypowiedziec nt. w/w firmie? Ktos kto z nimi współpracował, handlował itp.Terminy płatności itp

Opublikowano

z tego co obserwowałem w tym sezonie to w agrosieci występowały problemy z robactwem i parametrami (znajomym cofnęli 2 auta), rozumiem iż każdy chce zarobić ale ten sam towar poszedł do innych pośredników i nic nie znaleźli

Opublikowano

jęczmień 760 ,pszenica 790 ceny brutto. Ceny dziś w skupie.

Sprzedam mieszankę zbożową na pasze (jęczmień, pszenica, pszenżyto, żyto 20:20:40:20 %) Cena jaka mnie interesuje 700zł

781421119

Gość Profil usunięty
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez e1leex
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Miki7211
      Po wstępnych oględzinach działu zboża stwierdziłem ze jest masa podobnych tematów. Dla tego zakładam ten temat i go przyklejam po to zeby wszystkie wasze problemy dotyczace zbóż ozimych opisywac własnie tu
    • Przez DamianGabana
      Witam ,
      Panowie powiedzcie jak z kontraktacją kukurydzy mokrej na nowy zbiór????????????????

U mnie w Lubelskim 420 - 450 netto 

• Przez danielhaker
      Jakie będą ceny pszenicy w sezonie 2019? W jakich cenach jest zboże ozime w różnych regionach Polski? Z tego co pisaliście w poprzednim temacie o notowaniach pszenicy ceny rosną. Jak myście do kiedy będzie ten wzrost? Kiedy najlepiej sprzedać? Czy ubiegłoroczna susza tak mocno wpływa na ceny zbóż? Jakie są opinie rolników? Zapraszamy do dyskusji!
      Kontynuacja tematu: 

• Przez DamianChuchro
      Czego to może być objawa. Zboże zaczyna żółknąć na końcach liści ? Za duża dawka oprysku dolistnego? Czy susza?

• Przez Siwecki97
      Witam, 
      Praktykował ktoś dużą ilość azotu w roztworze na nawożenie dolistne pszenicy po przekwitnieniu? Jeśli tak to jaka ona była i czy nie popaliło to flagowki oraz kłosa. Z góry dziękuję za odpowiedzi ☺️
  • Dodaj nową pozycję...
v