Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Johny 125 km serii 6r zapomniałem symbol ile w podstawie bedzie kosztował? 255 netto to drogo jak za niego, podstawa z klimatronikiem a reszta standart. Nh 117 km serii 6, najmniejszy z silnikiem 6 cylindrowym, 155km z boostem za 210 netto to dobra cena? Takie dostałem ceny na ciągniki na placu stojące tych 2 marek.

Jony 6125 r 255 netto w podstawie z klimatronikiem to dobra cena. Bynajmniej dobra w porównaniu do cen z wiosny. Ale nie sądzę by teraz staniały, cena raczej jest dobra.

Opublikowano

Wie ktoś może ile aktualnie kosztuje John Deere 6130 w podstawowym wyposażeniu?

Ja płaciłem za JD 6130M 270 netto z tuzem i Wom i szersze opony a W podstawie to cos koło 240 netto w RolBracie w karniewie

Opublikowano

Witam. Czy ktoś słyszał, że w 2014 roku ceny ciągników mają spaść ze względu na spadek sprzedaży, bo czytałem wywiad z jakimś ekspertem na jakimś portalu rolniczym, ale nie pamiętam na jakim. Nie chce i się w to wierzyć bo w przyszłym roku powinna na dobre ruszyć modernizacja z 2013. Proszę o opinie. Pozdrawiam

Opublikowano

Trudno powiedzieć , z moich znajomych co brali maszyny z PROW to każdy kupił jeden ciągnik lub dwa, mnie osobiście przydałby się jakiś mniejszy ciągnik pomocniczy. Pewnie tyle ciągnikow już sie nie posypie co w pierwszym PROW, reasumując stanieć raczej nie stanieją może nie zdrożeją aż tak bardzo.....

Opublikowano

Pewnie u niektóych ceny spadną. Będą bardziej skłonni do upustów zwłaszcza, gdy klient zdecyduje się na maszynę z placu tak jak stoi. Jakieś tam programy jeszcze są ale to już jest dość mało w skali polski. |Więc tam gdzie nic nie będzie z prow ceny będą niższe.

Opublikowano

Ja taką cenę dostałem bez negocjacji na targach w lublinie u dilera na moją okolice czyli gravit Opatów woj Świętokrzyskie.

Kubota po testach m9960 z turem MX na zegarze 100 mth za 155 netto.

Opublikowano

Ciekawe ile mozna wynegocjowac z tej Kuboty m7040, jezeli wyjsciowa jest 127. Jak kupowalem Valtre to dali 10% upustu i dolozyli ponadto amartyzowaną kabine i pneumatyczny fotel z podgrzewaniem (super sprawa polecam;)).

Opublikowano (edytowane)

Ja jak narazie jestem w fazie negocjacji na kubote m8560 diler TECH-MLEK i udało mi się urwać trochę ok 10 tyś z ceny początkowej i mam ofertę za 143 tyś w standardzie i do tego obciążniki przód i tył, radio, kogut, zaczep automatyczny i normalny i zalane koła. Dobra oferta według was?

Edytowane przez dromik
Opublikowano

Witam , prosiłbym o podanie cen netto wybranych ciągników w standardowym wyposarzeniu Claas Arion 410Cis , Deutz Fahr 5110(seria 5) , Case Maxxum110 , Massey Ferguson 5610 , Kubota 9960 .... i doradzcie którego wybrać...Z góry dziękuje. :rolleyes:

Opublikowano

z 10-15 tys zł powinieneś urwać .. Podstawa to skrzynia electrocommand 16x16 sterowanie tylnym podnośnikiem z podłokietnika , wom 540/540e/1000 siedzenie pasażera klima , i sterowanie podnośnikiem i wom z błotnika :) Zapytaj może lepiej o T6.140 zawsze masz te 20 KM zapasu :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v