Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

interesuje mnie ceny Case , Deutz Fahr , NH , Kubota , john deere, clasa

w mocy od 140 do 150 km z tuzem , klima , amortyzacja przedniej osi , siedzenie pasażera , rewers , półbiegi , fotel pneumatyczny

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano (edytowane)

Witam panowie! Interesuje mnie cena Deutz Fahra serii 5 a dokładnie 5110. Jak jest z jego spalaniem? Orientuje się ktoś? A co sądzicie o ciągnikach Steyr'a? Jak z ich spalaniem?

Edytowane przez michal25093
Opublikowano

Oferty nh t4 75 142 brutto wyposażenie : klima,okno dachowe, siedzenie pasażera skrzynia 12x12.

nh t4 85 167 brutto wyposażenie : klima,okno dachowe, siedzenie pasażera skrzynia 12x12.

ceny jeszcze do negocjacji.

Opublikowano

czy dobra jest cena 166.000 tyś brutto za nh dt 5.105 klima,skrzynia 12x12 40km//h,obciążniki przód,na szerokim ogumieniu ,siedzenie pneumatyczne ,rewers elektrohydrauliczny

powiem tak :)

jakbym wiedział o tym ciagniczku za takie pieniadze to bym nie kupił swojego lambo :P nie dlatego ze sie nim rozczarowałem ale kwestia kaski.

Opublikowano

Oferty nh t4 75 142 brutto wyposażenie : klima,okno dachowe, siedzenie pasażera skrzynia 12x12.

nh t4 85 167 brutto wyposażenie : klima,okno dachowe, siedzenie pasażera skrzynia 12x12.

ceny jeszcze do negocjacji.

można wiedzieć u jakiego dilera są takie ceny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v