Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

7110dt 185,614

7100dt 177,076

690dt 145,548

685dt 142,267

675dt 124,748

qsz.png

CENY KATALOGOWE

ceny ciagników u góry to brutto :)

A teraz ładnie tą zieloną strzałke z prawej strony KLIKAMY

ps. jak ktos chce jeszcze ceny katalogowe Metal-fachu to takze mam takie informacje

Edytowane przez janczar810
  • Like 3
Opublikowano

Ja natomiast za maxxum 110 zwykłego. opony 18.4R38 tył, felgi przestawne przód i tył, skrzynia 17*16, pompa 113l, kabina amortyzowana, oś przednia sztywna, dodatkowe światła, radar, 3 wyjścia mechaniczne z tyłu, większe obciążniki z przodu: 199 netto, wzmocnione siłowniki 90mmm.

tylko że maxxum 110 a 140 to już inny silnik. 110 i 130 różnią się tylko softem. Mechanicznie są tożsame.

Opublikowano

Tak ten Steyr już z Ad Blue. Jest na placu od grudnia 2012 r. Podpisana umowa została na 218000 netto. Myślę że to był dobry wybór... W sierpniu ma być u mnie :D Wstawię fotki już pierwszego dnia ;)

Opublikowano

dzisiaj był u mnie dealer i za t6 120 z tuz wom koła 420 i 520 wycenił mi na 253 brutto i TD5.80 km za 140 z klimą i pneumatyką co sądzicie o tych cenach

Za drogo. Mi dealer wycenił Steyra 6125 (6cyl, 125 km) opony 480 i 600 amortyzowana kabina na 268 brutto.

Opublikowano (edytowane)

Spoko dzieki to ich jeszcze w niedziele na wystawie podręcze albo niech jakieś dobre łańcuchy dorzucą na koła

Zacznij od 240 tys zł brutto dojdź do 245 tys zł i powiedz że więcej nie dasz .. :)

Kubota M8560 193 tys zł brutto

Kubota 9960 203 tys zł brutto

:)

Edytowane przez Danioq202
Opublikowano

chyba brutto bo ja go mam za 253 tys brutto u nas ma znajomy kubote juz 4 lata i to sie mu wogole nie psuje 90 konna chyba jest i z 2 kosiarkami lata i jak prasuje to jeszcze czołową zgrabiarke podczepia i mu to hula jak do tej pory bardzo dobrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v