Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak zwykle wszystko będzie zależeć od wyposażenia, ceny znają pewnie jedynie sprzedający.T4.85-95-105 to jest nowosc

No i my rozmawialiśmy ze sprzedającym. Cena obejmuje szerokie opony 48 z tyłu felga 34 (chyba standard) skrzynia 24x24, klima fotel pasażera. Mowa była że ok 170 tyś. Jak będzie jak wejdą nei wiem Jeśli chodzi o Case w takim wyposażeniu na starcie mi zamówili 195 tyś przez telefon nie wiem ile z tego by opuścili.

Co do cen to jeszcze td5.85 w wersji z skrzynią 12x12 Powershift mokre sprzęgło, opony 48 cm, klima, wałek 540/540 eko, fotel grammer, bez pneumatyki około 140-142 tyś brutto. Dużo ale dalej to chyba jeden z nielicznych ciągników z mokrym sprzęgłem w tej cenie... I pomysleć że się różni od TD tylko maską i nieco zmodyfikowanymi hamulcami i parenaście tysięcy w górę

Opublikowano

Kolego danioq202 chodzi ci zapewne o mf 5609 a nie 5409 bo takiego nie ma i jesli przedstawiciel podal 45 tys euro za 5609 to chyba jest spolecznikiem hehe bo ja znam sporo wyzsza cene

timasz jak znasz dobrą ofertę za 5609 to się pochwal proszę :)

Jestem ciekaw czy dobrze wywalczyłem cenę za full wypas :)

Opublikowano

Co do cen to jeszcze td5.85 w wersji z skrzynią 12x12 Powershift mokre sprzęgło, opony 48 cm, klima, wałek 540/540 eko, fotel grammer, bez pneumatyki około 140-142 tyś brutto. Dużo ale dalej to chyba jeden z nielicznych ciągników z mokrym sprzęgłem w tej cenie... I pomysleć że się różni od TD tylko maską i nieco zmodyfikowanymi hamulcami i parenaście tysięcy w górę

Seria td5 nie ma krzyni Power shift

a co do cen to case i nh mają teraz identyczne ceny

Opublikowano

timasz jak znasz dobrą ofertę za 5609 to się pochwal proszę :)

Jestem ciekaw czy dobrze wywalczyłem cenę za full wypas :)

ia znam sporo wyzsze oferty niz kolega czyli powyzej 50 tys euro wiec naprawde nie wiem w jakim wypasie mialby ten ciagnik za 45 tys euro chyba obrany z wszystkiego co da sie odkrecic hehe

Pochwal sie w jakim wypasie zakupiles swoj ciagnik i jaka cene wynegocjowales jesli to nie tajemnica

Opublikowano

heh:) zaproponowałem kiedyś pewną kwote za ciagnik i za jakiś czas handlowiec oddzwania: Kamil ta cena jest ostateczne i juz niz z nia zrobić sie nie da chyba ze przyjedziesz i powiesz co odkrecić :D

Opublikowano

ia znam sporo wyzsze oferty niz kolega czyli powyzej 50 tys euro wiec naprawde nie wiem w jakim wypasie mialby ten ciagnik za 45 tys euro chyba obrany z wszystkiego co da sie odkrecic hehe

Pochwal sie w jakim wypasie zakupiles swoj ciagnik i jaka cene wynegocjowales jesli to nie tajemnica

210.000 za 5609 :

1.Ciągnik rolniczy Massey Ferguson 5609

w następującej specyfikacji:

- moc max. 95 KM przy 2000 obr/min,

- moc znamionowa 90 KM wg ISO,

- silnik AGCO POWER, poj. 3,3 l, Common Rail, 4 zaw. na cylinder,

- ŚCIĘTA MASKA,

- PRZESZKLONY DACH VISIO,

- MOCOWANIA DO FABRYCZNEGO ŁADOWACZA CZOŁOWEGO,

- JOYSTICK DO STEROWANIA ŁADOWACZEM I OBSŁUGI PRZEKŁADNI NAPĘDOWEJ,

- AMORTYZOWANA MECHANICZNIE KABINA

- skrzynia Dyna-4 ECO, 16/16 (40 km/h) + hydr. przekł. nawrotna,

- klimatyzacja + ogrzewanie kabiny,

- regulowana kolumna kierownicy, fotel pneumatyczny, siodełko dla pasażera,

- analogowo-cyfrowa deska rozdzielcza,

- duże teleskopowe lusterka zewnętrzne,

- wycieraczka tylnej szyby ze spryskiwaczem,

- zaczep górny automatyczny, przestawiany wysokościowo,

- zaczep dolny do przyczep jednoosiowych ( dolna belka ),

- zaczep dolny PITON do przyczep jednoosiowych ( bolec ),

- ogumienie przód 380/85 R24,

- ogumienie tył 460/85 R34,

- błotniki tylne 2 m z przedłużeniami,

- przednie błotniki SKRĘTNE,

- tylny TUZ - udźwig 4 300 kg, kat.II,

- EHR - sterowanie TUZ-em,

- tylny WOM - 540/540E/1000 obr./min,

- sterowanie W.O.M. + TUZ z błotników tylnych,

- 3 pary wyjść hydraulicznych,

- oświetlenie robocze przednie (2 pary) i tylne (2 pary), montowane w dachu,

- oświetlenie na słupkach kabiny (1 para),

- oświetlenie robocze na tylnych błotnikach (1 para),

- światło ostrzegawcze - "kogut",

- radio CD,

- obciążniki przednie demontowane 610 kg ( 10 x 55 kg, 1 x 60 kg z zaczepem ),

- instalacja pneumatyczna jedno i dwu-obwodowa.

:)

Opublikowano (edytowane)

To cena netto czy brutto ?

Ile kosztuje claas axos 340 w wersji c,cl i cx i ile kosztuje valtra a 82?

Valtra 180 tys zł netto ;)

Edytowane przez Marcin91
cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano (edytowane)

514 vario ok 360-380 ty zł netto ;)

Za NH T4.65 125 netto :)

Za ile można kupić Fendt'a 207 Vario i 514 Vario.? :P

514 vario ok 360-380 ty zł netto ;)

W nowym top agarze jest dodatek top technika, z testem ciągników ze skrzyniami bezstopniowymi. Jakoś za bardzo mf nie powalił na kolana, a wręcz wyszedł kiepsko.

Wiesz w tym wypadku jestem pewien że był to MF na niskich kołach ;)

A uwierz że koła w ciągnikach 8600 to dużo ..

Jak był serwisant u wujka na 50h i opowiadał że pojechali Masseyem 8690 ( 370KM ) właśnie na tych niskich oponach na pokaz do rolnika i był case magnum 340 właśnie na wysokich kołach i case robił sobie z MF co chciał ..

A już na kolejnym pokazie założyli duże koła i case nie dawał rady ;)

Edytowane przez Marcin91
Opublikowano (edytowane)

Seria td5 nie ma krzyni Power shift

a co do cen to case i nh mają teraz identyczne ceny

Przepraszam mylą mi się oczywiście Powershufftle

Za NH T4.65 125 netto :)

Za ile można kupić Fendt'a 207 Vario i 514 Vario.? :P

T.45 125 netto to drogo dosyć

Jak my rozmawialismy o T4.75 w wersji najszersze opony skrzynia 12x12 klima fotel pasażera, siedzenie grammer, bez tuza i pneumatyki to wychodziło w styczniu mniej niż 150 tyś BRUTTO

Jaka jest cena poniższego modelu:

- CASE IH Farmall 95A

Pzdr

ok 140 tys brutto ;)

Cena ciekawa. A w jakim wyposażeniu? Bo mamy zamiar kupić TD5.85/ Farmall A 85 i by było to przydatne. Za te 140 tyś i do tego czerwony to chyba goły co, suche sprzęgło opony wąskie i bez klimy

Edytowane przez artursz89
Opublikowano

Jaka cena za majora z klimą i rozdzielaczem 4 sekcyjnym ??

zetor major 80 z klimatyzacja i rozdzielaczem hydrauliki 2 sekcyjnym czyli 4 wyjscia kosztuje 118000 zl brutto

Opublikowano

masz oferte na 514 za 360tys??

a 714 może wiesz ile?

Kurcze z tego co ja wiem to F 514 profi kosztuje okolo 130 tys euro netto podobnie 714 nie wiem jak uzyskujesz informacje kolego danioq202 ale sa one dosyc "sensacyjne" i malo realne za takie pieniadze nikt nie sprzeda 514 chyba ze bez kol i skrzyni hehe

Opublikowano (edytowane)

Wujek jak kupował MF 5475 to pytał właśnie o ten ciągnik i powiedzieli mu właśnie 380 tys zł netto ale może wujek się przejęzyczył i chodziło mu o 480 tys netto ;)

Edytowane przez Marcin91
Opublikowano (edytowane)

he wiadomo co to jest stówka w tą czy w tą

ok 140 tys brutto ;)

gdzie dostałes taką cene ?? mam pare ofert ale takiej jeszcze nie widzialem w podstawie tyle nie kosztuje. fakt faktem bez negocjacji.

i dostałem równiez oferte na valtre a83 bodajże (ale model z tamtego roku) cena 140netto klima,autocontroll, podgrzewanie siedzenie hmm i costam jeszcze aha no i oczywiscie rewers elektrohydr. tylko jeden minus ramiona podnosnika tylniego na kulkach

Edytowane przez janczar810
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v