Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś o Cenie Claasa Ariona 410c ??

220 000- 250 000 netto w zależności od wyposażenia. 400cis na średnim wyposażeniu z ładowaczem to koszt 220 000 netto a 430cis to tak ponad 240 000 netto.

Opublikowano

Witam .

Zna ktoś cenę New Holland T6010 Delta : skrzynia electrocomand 16x16, ehr w podłokietniku, siedzenie pasażera, klimatyzacja, 3 sekcje hydrauliki .. ??

Tego ciągnika już nie ma w sprzedaży. Jest nowa seria t6, która powinna kosztować w tym wyposażeniu od 210 netto

Opublikowano

Tego ciągnika już nie ma w sprzedaży. Jest nowa seria t6, która powinna kosztować w tym wyposażeniu od 210 netto

Tak wiem

Ale ciągniki są jeszcze na placach u dealerów ..

Opublikowano

Witam. Zna ktoś może cenę Deutz-Fahra 6150.4 (4cyl,137km) i MF 5475 ? Z gory wielkie dzięki :)

Massey ferguson 5475 amortyzacja osi kabiny przedni tuz 3 sekcje hydrauliki i to co w podstawie ehr siedzenie pasażera radio klima pneumatyka fotela skrzynia dyna 4 lub 6 pewien nie jestem .. 280 tys zł netto

Opublikowano

New Holland T6.120

- Przedni TUZ

- Obciążniki

- Błotniki

- Kabina amortyzowana

- 3 rozdzielacze hydrauliki

- Pompa hydrauliczna 80 l/min

- Instalacja pneumatyczna

- Radio mp3

- Fotel pneumatyczny

Cena 230 tyś netto

Opublikowano (edytowane)

Witam interesują mnie ceny Zetora Proximy 80, John Deere 5083E, oraz New Holland T4.75.ceny jak podajcecie to piszczcie z wyposażeniem :) i licze na jakiś komentarz na temat danego modelu :)

proxima 80 klima, rewers, jakies 130000 brutto

A wiecie ile może kosztuje same explorer.3 100 brutto?

explorer.3 100 ma teraz oznaczenie 105 i kosztuje jakies 186000 zl brutto

Edytowane przez stiepe
Opublikowano

witam,

dostalem oferte na case farmall a 95 126 tys netto prosta skrzynia, eh rewers, obciazniki na tyl i przod klima, cala reszta mechaniczna bardzo prosta wersja (na ktorej mi zalezy nie przepadam za elektornika). cena bez zadnej negocjacji... co sadzicie?

Opublikowano

@prowpek w jednym temacie piszesz że masz cene 140netto a tu że 126 netto. To w końcu jaka jest jego cena, bo jak 126 to jest to dobra cena a jak 140 to trochę drogo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v