Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poproszę cenę Zetor Forrtera 95 i Deutz fahr Agrofarm 420 dt oba ciągniki w wyposażeniu standardowym i proszę o ceny brutto ;) z góry wielkie dzięki ;d

Forterra 100 to 193000 zl brutto

Opublikowano (edytowane)

ja za R3 Lambo dałem 128netto w tym klima 20x20 pneumatyka 1 i 2 obwodowa opony chyba standard 380 przód 420 tył ogolnie szukałem ciągnik mechaniczny rewers, podnosnik itd. a teraz troszke załuje ze nie dołożyłem do rewersu elektrohydraulicznego wowczas ciagnik miod malina ale i tak jestem zadowolony od lipca mam niecałe 250mtg i tylko lac paliwo i jechac

witaj kolego.piszesz ze jestes zadowolony z lambo czy warto dolozyc 30 tys do proximy 80

Edytowane przez jd2100
Opublikowano

donioq@ ale w podstawie to on golutki to co sie dziwić że taka cena, ja rok temu za t6.120 z amortyzowana osia i kabina, mocniejsza hydrauliką, obciążniki no full opcja oprócz przedniego tuza i womu za 202 tyś netto wyrwałem :D

Opublikowano

Ja nie dawno zakupiłem Kubote M 7040 z pneumatyką i dodatkowymi wąskimi kołami na tył to wyszła 166 tys. brutto.

W standardzie ma: klime, rewers hydrauliczny, fotel pneumatyczny, zaczep tylny automatyczny i radyjko :)

A sprężarka to za dopłatą 6 tys. netto.

Opublikowano

donioq@ ale w podstawie to on golutki to co sie dziwić że taka cena, ja rok temu za t6.120 z amortyzowana osia i kabina, mocniejsza hydrauliką, obciążniki no full opcja oprócz przedniego tuza i womu za 202 tyś netto wyrwałem :D

Ile było dopłaty za elektrozawory? A za supersteer i faststeer? Przekładnia DualCommand czy Elektro?

Opublikowano

Przekładnia electro command, a jeśli chodzi o elektrozawory i supersteer i faststeer to Ci nie powiem bo muszę znaleść oferte tam powinno być jak coś to Ci na pw podeśle :)

Opublikowano

hehehe tak wlasnie chcialem ale to jest cena ostateczna... rocznik 2013 ale wsumie oki bo nie trzeba czekac.... troszke wiecej jest dod wypos np elektro zawory alternator 200 balast zeliwny nie beton... oki nie ma co czekac trzeba podpisac umowe i tyle....

Opublikowano

po mojemu jeśli macie zamiar kupić ciągnik to poczekajcie i WY dyktujcie warunki rok 2014 bedzie najgorszym dla branży nowych maszyn a ttym bardziej ciągników. A wiec kolego powiedz ze za 2tys mniej i wezmiesz w innym wypadku NIE! krotko i na temat. Ja bym dołożył mu jeszcze ścieme ze mam na oku ?NH w lepszej cenie jak diler CASE to usłyszy to zobaczysz piana z ust mu p[oleci :D A wiec tak jak kolega powyżej wspomiał ZAGRAJ TWARDZIELA i zobaczysz 2tys bedziesz mial do przodu

Opublikowano

a sprzedawca powie że nie to nie i będziesz bez ciągnika,

a co do samej ceny tej pumy 130 cvx to jest bardzo dobra aż jestem ciekaw który dealer taką dał

Opublikowano

negocjajcja pomiedzy kisielem a asprimem.... zaczynali od 285tys i juz nie bylo z czego zejs... ;) kisiel chce dac za 260 tys tylko ciagnik jest w austrii i nie maja specyfikacji a w asprim jednak ciagnik na placu fabryczny tuz no i wszytko co chce....

Opublikowano

sporo zeszli bo cena ok 280 za taki wypas to jak najbardziej adekwatna jest a co dopiero 262, zwlekając w takiej sytuacji możesz sie obudzić a ciągnika może już nie być

Opublikowano

mojemu sąsiadowi dealer case proponuje 170 cvx, amortyzowana oś, kabina, przedni tuz, balast 1500 kg, najmocniejsza pompa hydrauliki, 4 pary elektrycznych gniazd, koła 650/65/42 za 315 netto ostatecznie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v