Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Strasznie mało jak sądzisz u dealera JD da się wytargować dobrą cenę ? :)

Opublikowano (edytowane)

Strasznie mało jak sądzisz u dealera JD da się wytargować dobrą cenę ? :)

akurat jd nie braliśmy pod uwagę i nie negocjowaliśmy ale spróbować możesz musisz tylko mieć ofertę np z nh i pokazać mu i powiedzieć że nh ma już w tej cenie przedniego tuz-a a jd nie i tak dalej :P i mówić że bardziej tamten Ci się podoba to powinien zejść

Witam, zna ktoś może ceny orientacyjne chociażby, w podstawowym wyposażeniu może być, Deutz fahra serii 5, chodzi mi o model 5100 lub 5110?? Z góry dzięki za odpowiedz

mieliśmy ofertę za df 5120 za 200netto

Edytowane przez Radek9833
Opublikowano

Wie ktoś moze jakie są ceny kuboty m9960 i 110gx ?

kubotę 110 gx mażna kupić za 185 tys netto (dostałem taką ofertę u przedstawiciela)

do podstawy mażna dostać jakieś dodatki

np dodatkowe obciążniki na tylne koła i siedzenie pasażera (w cenie)

do tego dobre finansowanie i 3 lata gwarancji

obecnie jeszcze konkurs na wyjazd do Japoni

kubota buduje fabrykę w europie i teraz robi sobie reklamę więc ceny i warunki są bardzo dobre

Opublikowano

wiecie moze jak jest róznica cenowa miedzy nh t6-175 a t7-170

i czym one sie różnią

którego wy byscie wybrali?

t6 175 230 netto po negocjacjach 205 netto a t7 nie mam pojęcia ile kosztuje

Opublikowano

t6 175 230 netto po negocjacjach 205 netto a t7 nie mam pojęcia ile kosztuje

t7 niedużo więcej ale może być trochę za słaby bo waży dużo więcej. i chyba ma większy przyrost mocy na IPM

Opublikowano

Zetor proxima 90

-skrzynia z rewersem 12/12+wom 549/540 eko

-siedzenie komfortowe

- dodatkowe reflektory

- lampa ostrzegawcza

- skrzynia 40 km/h

-zewnetrzne sterowanie podnosnikiem

- radio+głośniki

-okumienie 13,6r24 18,4 r34 mitas

- 4 wyjscia hydrauliki

- dolny zaczep

- grzałka

- klima

130 tys netto

jak myslicie dobra cena

Opublikowano (edytowane)

sporo jak za zetora w tej samej cenie można mieć case farmall 95a z rewersem hydraulicznym a pozostałe tak jak w tym zetorze

Napisany Dzisiaj, 08:44

Ja dostałem ofertę na TD5 85 (tier 3) z rewersem, klimą, bez pneumatyki i obciążników przednich za 119 tys netto. Warto?

cena jak za case farmall 85a, bo z obciążnikami, klimą, siedzeniem pasażera rewersem hydraulicznym itd. kosztuje ok 122tys netto

Edytowane przez qazi
Opublikowano

Ja dostałem ofertę na TD5 85 (tier 3) z rewersem, klimą, bez pneumatyki i obciążników przednich za 119 tys netto. Warto?

po mojemu 120 z pneumatyką i mozna brać :) ogólnie martwy sezon przed dilerami ciagników i mozna ich troszke "przydusić"

Opublikowano

Raczej nie jest martwy, agencja teraz nadgania wnioski bardzo + praca w polu więc robi się mała nagonka

Opublikowano (edytowane)

po mojemu 120 z pneumatyką i mozna brać :) ogólnie martwy sezon przed dilerami ciagników i mozna ich troszke "przydusić"

Na razie zadatkowałem sam ciągnik żeby załapać się na wersję tier3 ale jak dorzucę parę innych maszyn w zakup to mam nadzieję, że wynegocjuję dobrą ofertę. Trzech najbliższych mi dilerów ma ceny podobne więc trzeba będzie ich szczuć na siebie ;)

Edytowane przez krychu85
Opublikowano

Zetor proxima 90

-skrzynia z rewersem 12/12+wom 549/540 eko

-siedzenie komfortowe

- dodatkowe reflektory

- lampa ostrzegawcza

- skrzynia 40 km/h

-zewnetrzne sterowanie podnosnikiem

- radio+głośniki

-okumienie 13,6r24 18,4 r34 mitas

- 4 wyjscia hydrauliki

- dolny zaczep

- grzałka

- klima

130 tys netto

jak myslicie dobra cena

nie opłaca się kupować zetora za te pieniądze. można lepszą marke wybrać i dołożyć ze 10 tyś jak DF,JD

Opublikowano

Ile się czeka obecnie na zwrot od zakupionych maszyn chodzi mi o te 60% od kwoty netto?

Jakie dokumenty należy przygotować aby wnisokować o zwrot?

Z góry dziękuje i życze wszystkim zielonej listy.

I

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez abuk14
      Mam kilka pytań dotyczących ładowacza czołowego do Ursusa C-330 M.
      1. Na co zwracac uwagę przy zakupie ( byc może będzie używany)
      2. Jeśli nowy to jakiej marki wybrac??
      3.Czy naprawdę tak ciężko się kreci kierownicą prz zwożeniu bel słomy ( o obornik nawet nie pytam)??
    • Przez vitoma
      Czesc

Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?

oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.

Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.

Jest tez olej Orlen Agro 80W90.

Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'

dzieki
      pozdrawiam
      Piotrek
    • Przez masseyferguson255255
      Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
    • Przez Sebastian
      Jaki ciagnik na 20-26ha nie zwracajac na cenne (no moze nie wiecej jak 180tys)?? I jakie maszynny do niego??
    • Przez Andre8989
      Witam. Mam pytanie czy w case 5120 olej na hydraulike jest w osobnym zbiorniku czy razem ze skrzynią biegów.
  • Dodaj nową pozycję...
v