Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zjazdowa 18 zł i podobnież nie ma ale czy takie informacje nie zrobią zaraz krach a jak u was . Myślę , że 1 zł w hurcie byłoby dobrze ale to zależy od nas byłaby rekompensata za tamte lata .

Opublikowano (edytowane)

@lukasx21 oraz @rolnikxmax jaki autami przyjezdzacie?

ja w srode to nawet nie moglem wjechac bo łapali na progach zwalniajacych i wchodzili do auta

dzisiaj w nocy było grubo ponad 100 aut ale po rannym handlu zostało malo towaru.

Ja przyjeżdżam białym dafem 45.

Jedli jedli. O tej porze każdy wcinał młodego - obecnie nadal na starym jadą. Rolnik głupi bo wczesnych nasadził za dużo + dobre warunki i po 2 zł oddawał.. Mi się wydaje że tanieją bo na raz jak wpadnie kilkanaście aut to i cena w dół. Objechałem okolicę - powtórka z 2010. Nędza.

Nie tanieją przerzut świeżego łapie odrazu i cena się utrzymuje

Edytowane przez rolnikxmax
Opublikowano

Wczoraj kolega co handluje warzywami po rynkach dzwonił żeby mu ukopać ziemniaków bo w Elizówce nie kupił bo nie było ziemniaka wcale płaci po 1zł i chyba pod koniec tygodnia zacznę troche kopać. Za białe ziemniaki drugi handlarz dzwonił i proponował 18 za 15kg tylko szkoda że mam same żółte

Opublikowano (edytowane)

O tej godzinie to tyle sie wołało natomniast dwie godziny temu 10zł (jeszcze) a kupic mozna bez problemu po 8 a nawet 7. Nie ma sie co dziwi skoro drugi dzien prawie nie ma przerzutu a towaru tyle że ustawia sie czwarta alejka i praktycznie same większe auta(stary,many ateo...) i tylko kilka busow. Jednym słowem BRYNDZA

Na Kaliszu podobno 8 na wyjsciu

Edytowane przez przemol87
Opublikowano

O ktorej wczoraj na rybitwach bylo 20 zl ztego co wiem to wczoraj cena ksztaltowala sie od12 do15 zl worek niewiem czy tyle wolano czy placono.

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
  • Dodaj nową pozycję...
v