Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat o cenach więc dla ciekawości podam ceny jakie dzisiaj widziałem w Barcelonie ale niestety tylko dla klienta końcowego: market tańsze odmiana Cesar 2,75E/4kg, droższe Agata 3E/4kg, bazar odmiana ? 6,99E/15kg.

Opublikowano (edytowane)

Bajki piszesz Biedronka po 80 groszy i piękne ziemniaki 1,30 to były miesiąc temu :(

szkoda że foty nie zrobiłem :) a to czy mi wierzysz czy nie to mi lata piszę to co widzę . Ja pryskam trudno Jeśli nie zadbam to w magazynie nie przechowam . ostatnią gorzelnie zamknęli dwa lata temu Jak ceny nie będzie to rumuny się zbiegną Więc robota będzie :) :) :) Edytowane przez Robertkujawy
Opublikowano

Po ile dzisiaj ziemniak na rybitwach bo zastanawiam sie czy kopać wogule

po 6 rano dało sie jeszce komuś wepchać teraz juz 5 zł za worek stoi znajomy z polową auta i nie możę sprzedać

Opublikowano

No cena do lipy w tym roku może przemysłowy da zarobić ;)

Opublikowano

Na przemysł ? Popatrz na umowy- Jak cena rynkowa padła to oni też nie zaszaleją 50 % plonu po 35 gr a resztę cena rynkowa Noooooo to za darmo 15 gr ?????????? - transport .. A oni też mają komputery i czytają nasze gorzkie żale .- Podobnie jest z buraczkiem czerwonym Jak rynek nie płaci to oni za grosze :mellow: lukasx21 Morze i mają ale ktoś komuś zawsze cenę musi popsuć- chłopaki latają po towar a poco pusto ? Za paliwo i kurs się zwróci :)

Opublikowano (edytowane)

Łzy radości hehe;D ostatnio jechałem na Warszawę to miałem przyjemność przejechać sie przez Oleśnice i Wieluń to powiem ci ze ziemniaka jest nasadzone w ch.j jeżeli to jest jednostka miary;d

Edytowane przez lonoh
Opublikowano

Panowie nie tylko z ceną ziemniaka jest porażka.Popatrzcie na ceny owoców miękkich a jeszcze dojdą do tego pewnie ciekawe ceny zbóż.To nic innego jak efekty polityki pseudo polskiego rządu .Kanclerz Niemiec na zjeździe wypędzonych powiedział że "Polacy będą nam oddawać swoje ziemie i jeszcze nam za to będą wdzięczni".Patrzcie jakie są ceny ziemniaka na zachodzie.Kilka postów wcześniej ktoś podawał ceny w Barcelonie.Jakie ma Polska dopłaty a jakie Niemcy? Przecież w nowym rozdaniu funduszy miały być zrównane.I co? I nic.Zamiast mieć pretensje do siebie że jest ziemniaka nasadzone to przyjrzyjmy się, co się dzieje w handlu z Rosją ,a dzieje się coraz gorzej.Co my jacyś masochiści ,czy co?U mnie jest mało ziemniaka w okolicy i cena się jeszcze trzyma bo na targ ziemniaki przyjeżdżają głównie z małopolski.

Opublikowano

Jaki durny kopie w takim upale i sortuje po 20 gr za kg ?? Są tu myślący ludzie ???

niech leżą w piachu do października , albo się będzie kopać albo kverneland :)

Opublikowano

Tak zostawic mozna tylko co zrobic aby na przyszly rok nie rosly ziemniak to bardzo uciazliwy chwast nawet opryski go sie nie imaja wyrwiesz kilka razy odrasta przerabialem to w ogorkach a to byly tlko te ktore zgubil kombajn nie muwiac gdyby zostaly wszystkie obawiam sie ze udusza nawet pszenice.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
    • Przez Piters182
      Witam. Mam pytanie odnośnie ceny takiego ciągnika ile kosztował nowy, co prawda ten model nie jest już dawno dostępny jako nowy, ale gdy był w tych latach produkcji jako nowy, to jaką miał cenę w wyposażeniu podstawowym, standardowym??
  • Dodaj nową pozycję...
v