Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mistrza który pisze 14 post radzę nie brać na poważnie.Zacząłem kopać dzisiaj i szału z wydajnością nie widzę u mnie na targowisku na kila 1-1,2 zł a na worki 12/15. 

Opublikowano

Ja narazie kopę do skrzyniopalet i ustawiam na pryzmie i czekam, prawda z tą ceną ale to kupują tak handlarze od tych co nie mają czym wywieźć i na rybitwach podają  drożej. Tajfun długość pola 400m zbiornik od bolka czubaty myślę że około 800kg będzie bo półtorej skrzyni a do jednej wchodzi mi 500kg, co do czerwonego mniej bo około 600kg z tej odległości, jelly zapowiada się ciekawie ale one było podlewane ale myślę że pod 50t powinno sypnąć

Opublikowano

Mistrza który pisze 14 post radzę nie brać na poważnie.Zacząłem kopać dzisiaj i szału z wydajnością nie widzę u mnie na targowisku na kila 1-1,2 zł a na worki 12/15. 

Prawie codziennie jestem na rybitwach wywoławcza 8 chłop przy tonie da ci na 6, w proszowicach czy skalbmierzu bez problemu kupisz za 6 ale to specyfika tego regionu musi się pokolenie zmienić żeby przestali oddawać za darmo

Opublikowano

lokalne ryneczki większość 15/15zł, czasami 17-18zł za woreczek. Cena bez zmian . Z domu sprzedaję po 80groszy żółtego. Chociaż sprzedają ludzie i po 1zł i więcej. W okolicy ludzie mają drobnicę. U mnie Bellarosa na piasku porosła jak zwykle z tym że jest mało plenna. Jelly 17-18 pod krzakiem obecnie kaliber pomiędzy sadzeniakiem a drobniejszym jadalnym. ktoś sprzedaje na giełdzie w Płocku? jaka cena za białego?

Opublikowano

cena 1zł za kg sprzedawane na ryneczku to jest śmieszna cena . jak będzie złotówka w dużym hurcie to wtedy będzie dobra cena. Firmy skupowe 60 gr. za kg -ilości tirowe- luz

Opublikowano

Witam, rolnikiem wielkim  nie jestem, ale u mnie ziemniaki w tym roku bardzo obrodziły, jestem z podkarpacia i nie wiem gdzie mógłbym sprzedać moje ziemniaki, bo sie do piwnicy nie mieszczą, możecie pomóc. 

Opublikowano

Witam, rolnikiem wielkim  nie jestem, ale u mnie ziemniaki w tym roku bardzo obrodziły, jestem z podkarpacia i nie wiem gdzie mógłbym sprzedać moje ziemniaki, bo sie do piwnicy nie mieszczą, możecie pomóc. 

Z jakich okolic jesteś koło Dębicy ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez kuba24051
      pora zalozyc nowy temat. jak u was z cena?
      Michalczyk dzis 670+vat a cena od 640-670
    • Przez agroRolniTV
      Witam.
      Kolega będzie sprzedawał prasę Claas Variant 360RC z 2012 roku i nie jest do końca pewny za ile wystawić.
      Tą belarką zrobił około 20tys. bel
      Może znajdzie się ktoś kto się zna i wyceni taką prasę, mniej więcej.
      Z góry dzięki, pozdrawiam

• Przez jarek2030
      Witam! Mam problem ponieważ chcę sprzedać słomę po mieszance jęczmienia/owsa/pszenicy 2.70 ha i kolega chce sobie kupić i zbelowac tą słomę moje pytanie jest ile wziąć od belki zestaw to Case maxxum 135 i class Variant
    • Przez Anetka1
      po ile kupujecie nasiona zbóż kwalifikat
  • Dodaj nową pozycję...
v