-
Podobna zawartość
-
Przez jedrus
Witam, czy ktos mógłby mi nakreslic prosty schemat na podłaczenie dodatkowego oswietlenia do kombajnu. Chciałbym załozyć dodatkowe halogeny na przód (2 szt), na rure wysypu (1szt) i z tyłu do cofania (1szt). Ponadto lampę ostrzegawczą ,,kogut". Jak wiadomo z kombajnem nie ma zartów (pozar) więc proszę o pomoc.
-
Przez tomu4444
Witam, mam c360 3p z nowymi akumulatorami i alternatorem. chcę właśnie dołożyć dwa dodatkowe reflektrki w masce w przodzie o żarówce H3 55W. Pytania: Jak to podłączyć?
Czy akumulatory nie padną?
co mi będzie do tego jeszcze potrzebne??
Odrazu mówie że nie chce pisania "nie wiesz tego?" itd. mam dopiero 16 lat, proszę o dość szczególowe opisanie co i jak.
Pozdro.
-
Przez warchest
jak to jest z tymi doplatami dodatkowymi straczkowymi tzn ze sieje sie groch czy seradele podobno 300 zl do hektara jest i to trzeba jakies warunki spelniac czy jak ? podobno dystrybutor do paliwa trzeba miec ? i jak na 20 ha to sie doplaty dostaje tylko przez 5 lat ? i trzeba an calym areale zasiac jakeis straczkowe i to mozna np zasiac a pozniej na wiosne czym innym przesiac czy cos takiego ???
-
Przez PronarekP5
Tak jak w temacie , czy wiecie czy da sie samemu dołożyć coś do tych ciągników co występuje w wyposażeniu dodatkowym a są przygotowane np. kable do podłączenia itd. Co trzeba dołożyć co zrobić , żeby zamontować coś dodatkowego, widziałem ze w tylnych lampach są kable do sterowania zaworami hydraulicznymi tylko co trzeba zrobic oprócz dolozenia guzików żeby to uruchomić.
-
Przez pawelek116a
Witam!
Chciałbym założyć w swoim zetorze 7011, Lampy robocze na dach, dwie z przodu i jedna z tyłu. Pytanie moje polega na tym czy przy tej mocy nie było by zbyt duże obciążenie dla akumulatora. Nie chciałbym go rozwalić. Jeszcze jedno pytanie czy mógłby ktoś podpowiedzieć z kąd wziąć zasilanie i jak podłączyć bezpieczniki itp.
Tutaj daje linki do tych lamp:
Ta z tyłu:
http://allegro.pl/panel-led-lampa-halogen-126w-42x3w-12-24v-cree-i5921450319.html
A te z przodu:
http://allegro.pl/panel-led-lampa-robocza-halogen-72w-7200lm-hit-i6080540239.html
zeto
-

Rekomendowane odpowiedzi
Połamana kukurydza czy przez szkodnika?
Kukurydza brevant 8255