Dodatkowe lampy robocze LED-y
Przez
pawelek116a, w Instalacja elektryczna
-
Podobna zawartość
-
Przez siwy25
Witam forumowiczów.
Mam do was pytanie od kilku dni jestem posiadaczem kombajnu forschrit 524. i z racji nowego zakupu mam do was pytanie jak u niego włancza się halogeny robocze na kabinie. halogeny sprawne bezpieczniki sprawdzone a one są martwe. czy jest do nich jakaś kombinacja np. swiatła postojowe plus coś żeby je włączyć.
-
Przez radek5314
Nie dziala mi 1 kogut z 2 w kombajnie sa zalaczane 1 przyciskiem i bezpiecznik robi sie cieply po wlaczeniu co moze byc przyczyna od czego zaczac sprawdzic?
-
Przez gr_rat
Witam taki problem w nh tsa tylne górne lampy robocze zapalają się same po włączeniu świateł pozycyjnych . Gdy włączę te halogeny włącznikiem świecą mocniej . Gdzie szukać ?
-
Przez wilczur
Witam, wszedłem w posiadanie opryskiwacza agromex 400l takiego jak na zdjęciu.
Proszę o pomoc w identyfikacji pompy, chcę wymienić olej ale nie wiem jaki i ile go wlać. Gdyby okazało się że jakaś membrana lub zawór jest uszkodzony to też nie wiem jakie części wymienić.
Dodatkowo w mojej sztuce brakuje tego kielicha przy rozdzielaczu co idzie do niego żółty wąż na zdjęciu, czy można to zaślepić i będzie on działał czy też ten kielich jest niezbędny do pracy?
Ps: Są może jakieś instrukcje do tego sprzętu aby się z nim lepiej zapoznać? Będę chciał zrobić oprysk perzu jednak nie mam doświadczenia co i jak, kilka lat temu robiłem go raz pożyczonym tak na oko, ale to chyba nie tędy droga i chciałbym się trochę sam dokrztałcić jak wyliczyć i dobrać dawkę itp już do tego opryskiwacza który mam.
-
Przez luisaifer
Witam Planuje zakup do John Deere 6220 fanfarę czy mógłby ktoś coś polecić ? Planuje również zamontować po 2 lampy z przodu i 2 lampy z tyłu ciągnika i też chciałbym poradzić się kto coś by mógłby polecić by się dobrze sprawowały a i dobrze świeciły Najlepiej prosiłbym o linki
-