Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam forumowiczów.

Mam do was pytanie od kilku dni jestem posiadaczem kombajnu forschrit 524.  i z racji nowego zakupu mam do was pytanie jak u niego włancza się halogeny robocze na kabinie. halogeny sprawne bezpieczniki sprawdzone a one są martwe.  czy jest do nich jakaś kombinacja np. swiatła postojowe plus coś żeby je włączyć.

Opublikowano

Problem rozwiązany okazało się że był przerwany przewód w słupku kabiny i nie działało.

Mam do ciebie jeszcze jedno pytanie.

świecą mi się 2 kontrolki od czujników i mam pytanie gdzie ich szukać bo jako nowy użytkownik jeszcze nie bardzo wiem gdzie czego szukać.

20180618_173738.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez daniel20v
      Witam , potrzebuje prośby odnośnie elektryki. Mianowicie chodzi o to że u siebie w ciągniku case mam jeden szperacz i chyba zasila go fabrycznie położony kabel (myślę że 1,5 kwadrat). Teraz chciałbym aby mieć 4 halogeny ledowe a tego obecnego też wymienić na ledowego. Pomyślałem by dodać 3 kable i z włącznika wychodziły by 4 i one by "szły" do halogenów. Pytanie czy to wytrzyma , oraz czy kabel który idzie do włącznika ma odpowiedni przekrój . Halogeny myślę że były by LED 48v . Czy w sposób który chce to zrobić wypali ? 
    • Przez aress
      Witam
      posiadam kombajny Claas dominator 85 i chcę zakupić do niego heder i mam do was takie pytanie czy wiecie może czy pasuje do 85 heder  z 105 lub z 80?  są to te same hedery?
      Wiecie może jaka jest waga hedera 4.5m tak orientacyjnie przyda mi się to gdy będę organizował transport
      Z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam
    • Przez Manio221
      Mam pytanie znalazłem silnik do MF 2620 od kombajnu class senator typ silnika Perkins A6. 354,4 czy będzie pasował? Proszę o pomoc. Niby takie same typy silników  😉
    • Przez Dominikxxd20
      Witam mam taki problem we Władimircu t25 że jak wciskam hamulec to świecą światła stop i przednie światła świecą jak to naprawić??
  • Dodaj nową pozycję...
v