-
Podobna zawartość
-
Przez rucin
Kupiłem superka i juz kilka tygodni go przeglądam i gdy chciałem otworzyć rure wysypu to było cieżko coś skrzypiało i strasznie cieżko szła wcześniej tak nie było gdy otwierałem podczas oglądania u poprzedniego właściciela co może być przyczyną.A może da sie jakos łatwo zrobić żeby była otwierana hydraulicznie??
-
Przez Mati2812820
Wie ktoś może, jaka jest pojemność zbiornika na ziarno w litrach w kombajnie Fortschritt E-514?
-
Przez sirmnemonic
Jak w temacie. Koszty, średnie ceny sprzedaży, wydajnośći z hektara.
Proszę o wypowiedzi osób prowadzących taką uprawę
Nie pisz posta dużą czcionką na dodatek drukowaną!!!
-
Przez Kapi21
Witam. Koledzy mam pytanie. Czy któryś z was uprawia lub uprawiał kukurydze o krótkim FAO? Np, odm. Piroxenia o FAO 130 lub inne z przedziału FAO 130-180? Interesuje mnie bardziej uprawa ziarnowa, z powodu dzików chciałbym szybciej z nią uciec z pola:) A poza tym sieję sporo żyta na kiszonkę i myśle że to byłby dobre rozwiązanie. Dzięki za wszelkie info i pomoc.
-
Przez Maroczek1
Witam! Mam problem ze zdjęciem zużytego łożyska (to przy regulacji grubości śruty) w śrutowniku na kamienie WUKO (Załączam poglądowe zdjęcie śrutownika)
Zabezpieczenia zostały zdjęte. Może miał ktoś z was podobny problem? Jeśli tak proszę o szybką odpowiedź!!!
Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Plodozmian w uprawie kukurydzy na ziarno
Amazone D8-30 Special