Lemiesze
-
Podobna zawartość
-
Przez ksjan68
szukam czesci zamiennych a moze ma ktos taki plug prosze o kontakt i jakes podpowiedzi bo unirol i inne firmy nie maja tego
-
Przez kaammil
WItam. Chciałem zapytać czy klepeicie swoje lemiesze jeżeli tak to jak to robicie? tzn czy macie palenisko specjalne czy jakoś prowizorycznie i skąd wiecie do jakiego czasu podgrzać zeby nie rozhartować. Prosze o odpowiedzi; )
-
Przez nht6030
Witam !
W tym roku chcę zakupić pług obrotowy, przymierzam się pod Gregoire Besson, znajomy ze wsi zakupił używanego z 93 roku, i nie znalazł do niego lemieszy zamiennych i bulił po 800 zł za lemiesz z dłutem a to LEKKA przesada. Ktoś się orientuje czy są częsci zamienne do tych pługów czy tylko orginały.. ?
-
Przez JarosawBendowski
WITAM! Potrzebuję dorobić lemiesze do takiego pługa. Okolice Kościan, grodziska Wielkopolskiego. Może ktoś polecić jakiś dobry warsztat?
-
Przez peterson
Cześć,
Sprawa wygląda następująco. Lemiesze w moim pługu Kverneland'a są już dosyć mocno zajechane, ale mam nadzieję, że przetrwają jeszcze trochę. Po sezonie są do wymiany na 100%, więc chcę Was zapytać czy może orientujecie się gdzie dostanę je w dobrej cenie ? Jakbyście chcieli zobaczyć w jakim są stanie to zamieszczam zdjęcie. Od razu mówię, że nie poszukuję czegoś z niskiej półki tylko z średniej.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lemiesze hardox a stal borowa z firmy Agro Bull opinie ?
Gregoire Besson rwy7