-
Podobna zawartość
-
Przez slepy78
Witam
Ile bierze notariusz za spisanie umowy notarialnej dzierżawy ziemi?
Czy to zależy od ilości umów czy od wielkości działki ha?
-
Przez Matix_96
Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś ciągnika jesienią bo C-360 ma trochę za ciężko. Rocznie kręci około 800mtg. Myślę nad traktorem o mocy 80-100KM z silnikiem 4 cylindrowym (chodzi o to żeby był dość zwrotny), 4x4, dobrze by było gdyby był dość szybki bo często do klientów jadę około 20km w jedna stronę Myślę nad używanym, oszczędnym ciągnikiem do tak około 40 tyś.
-
Przez tomekZ058
panowie ile macie zamiar brac za usługe rekordem za 1 godz robocza ?pytam bo w koło w mojej miejscowosci jest kilka bizonów super i oni maja swoje ceny a tylko ja mam rekorda i nie wiem czy wykonywac usługe za cene supra czy cos wyzsza
-
Przez donweter1989
Koledzy mam taki problem,że sąsiad podkasza mi łąkę. Kamienie graniczne kiedyś podobno były, ale jak to na łąkach jeden zahaczył, drugi zahaczył i dziwnym trafem znikły. Ile mógł by wziąć geodeta za ponowne wytyczenie granic? Wujek google dal kilka podpowiedzi, ale spytać nie zaszkodzi. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
-
Przez kurde5
Witam, proszę o opinię według was czy opłaca się kupić nowy mały kombajn np. claas avero 160 na 25-30 ha i z 20 ha usług?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Lexion 440-460 pare pytań silnik heder komputer
Władimirec T-25a