Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka cisza wiec sie udziele. Mieszkam w okolicy gdzie mieszka Pani franciszka Irek pani stenia. Pana franciszka widzialem osobiscie pare razy u siebie w wiosce jak jeszcze zyl bo daleko nie mieszkam od niego. A Irka czesto na skupach ze zbozem widywalem a u pani Steni w zajezdzie na weselu bylem ostatnio ;)

Opublikowano

Witam wszystkich zniecierpliwionych na film . Dziś dostałem przerobiony posklejany film i wrzuciłem na YT      

Kilka scen niestety trzeba było wyrzucić, nie nadawały się do edycji ,  przy okazji mam prożbę do tych którzy chcieli by pomuc Pani Franciszce . Sprawa jest prosta,  nie dawno część stodoły -szopy się zawaliła Pani Franciszka nie jest w stanie sama tego ogarnąć i tu jest proźba dla was. Potrzeba kilku hłopa hętnych do pomocy  z pilarkami siekierami co by pociąć i posprzątać . Planujemy ze Scyzorem i Marcinem pojechać tam na wiosnę  jeśli ktoś mógł by się dołączyć do tej szczytnej idei był bym bardzo wdzięczny ..

Opublikowano

Tak sobie oglądałem odcinki na youtube i tak się zastanawiam gdzie są ci letnicy którzy nie pomagają w teraźniejszości pani Franciszce. Tacy niby zaprzyjaźnieni, a teraz pani Franciszka została sama jak palec. Jestem z pomorza, ale gdyby mieszkałbym bardziej na południu chętnie bym pomógł w ogarnięciu porządku wokół gospodarstwa. 

Chociaż może kiedyś wybiorę się z rodziną w tamte strony.

Opublikowano

witam wszystkich zaglądających na zlote lany co tak zamarło w tym temacie mam dobrą wiadomość będzie reportaż o bohaterach serialu  uszy do góry pozdrawiam

Opublikowano

to będzie we wszystkich tv regionalnych czy też tylko w poszczególnych??? bo widzę kolega z Krakowa, ciekawe czy u nas w mazowieckim też to będzie

w sumie najlepiej byłóby jakby ktoś nagrał i wrzucił na YT, wtedy obejrzę wolną chwilą

Opublikowano

napiszę komentarz pod komentarzem ale temat warto odświeżyć

od dziś na TVP regionalnych lecą Złote Łany o 14,30, dziś był pierwszy odcinek

natomiast o 15 tak jak pisano wcześniej są Eurołany, w tych początek powiem szczerze mnie wzruszył, była pokazana żona Franciszka, witała się z ekipą filmową, fajnie że kręcą to ci sami ludzie którzy byli tam 15 lat temu

szkoda tylko że z nawiązań do Złotych łanów byłoby na tyle, miałem nadzieję że pokażą gospodarstwo Irka, może resztki gospodarstwa Wełpów, a tu same nowe twarze

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie tak jak piszesz. Też liczyłem, że chociaż troszkę wspomną o każdym bohaterze z poprzedniej serii, a póki co to tylko Franciszka się przewinęła....

___________________________________________________________________________________________________________

AgroDane.pl - portal poświęcony specyfikacjom maszyn rolniczych takich jak ciągniki rolnicze, kombajny zbożowe oraz ładowarki teleskopowe. Dane techniczne, porównania modeli oraz opinie w jednym miejscu. Użytkownik agrofoto wszystkim poleca tą stronę z całego serca :)

Edytowane przez andrewk
Opublikowano

Ja również spodziewałem się, że przeanalizują po kolei wszystkich bohaterów. A tak mamy samych nowych ludzi..

No, ale dobre i to tyle, że jest to nowy dokument, a nie dalsze losy bochaterów, miejmy nadzieję, że coś więcej powiedzą o innych w kolejnych odcinkach.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v