Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakies 2 tyg moze 3 hurtowo pytalem sie ile za paliwko 4.15 z dowozem dzis dzwonilem do innego  gosciu sprzedal cpn i teraz aby wozi 4.45 moze cos odleci mowil smiech na sali

a na cpnie najblizszym bylo jak dzwonilem 4.85 4.75 jakos tak teraz 4.65 a na innym cpnie troche dalej mnie jakies 15 km jest 4.35  i jeszcze mozna negocjowac ceny ;)

a barylka ropy caly czas spada ponizej 50 dolarow za barylke a paliwo nie tanieje...

polecam mini cpny do tankowania paliwa bardzo dobra sprawa 400 zl + a komfort  dobry 40 l/ min przeplyw to mi wystarczy na drogie szkoda hajsu ;)

Opublikowano

do konca miesiaca musze kupic zapas paliwa jakis

jak bedzie taniec nadal to kupie malo a jak bedzie sie piac w gore to zapas konkretny;d

to ja pewnie tez kupie po takiej cenie jak bede bral dam znac po ile placilem

Opublikowano

właśnie też zastanawiam się nad zakupem paliwa żeby na dłużej mi starczyło :) wyczytałem że jak 500l wystarczy żeby dowieźli ale ciekawe jak z ceną będzie

ale mam pytanie ma ktoś specjalne dystrybutory do paliwa? kiedyś wyczytałem że postawią na podwórku w gratisie jak będzie stała współpraca ale teraz nie mogę tego znaleźć a chciał bym zobaczyć jakie warunki były może ktoś się orientuje??

Opublikowano (edytowane)

Lublin - Auchan 4.30, Kolumna Transportu sanitarnego - 4.29. Ceny brutto

Polecam https://www.cenapaliw.pl/

Nie tylko zaglądać, ale i aktualizować.

W ubiegłym roku gdy cena spadła do 4,99 zakupiłem ON do końca sezonu i to był strzał w "10", bo potem już takiej ceny nie było.  Teraz też jak tylko drgnie do góry (bo od kilku dni nie spada) to chyba kupię kilkaset litrów.

Edytowane przez jahooo
Opublikowano

Lublin - Auchan 4.30, Kolumna Transportu sanitarnego - 4.29. Ceny brutto

Polecam https://www.cenapaliw.pl/

Nie tylko zaglądać, ale i aktualizować.

W ubiegłym roku gdy cena spadła do 4,99 zakupiłem ON do końca sezonu i to był strzał w "10", bo potem już takiej ceny nie było.  Teraz też jak tylko drgnie do góry (bo od kilku dni nie spada) to chyba kupię kilkaset litrów.

A ja zaczekam i kupie taniej w kwietniu... a tu sobie poczytajcie:

http://niewygodne.info.pl/artykul5/01972-Rzad-wprowadzil-nowy-podatek--oplate-zapasowa.htm

Rząd po cichu wprowadził nowy podatek paliwowy - tzw. opłatę zapasową. W mediach całkowite embargo informacyjne na ten temat!

Rząd postanowił wykorzystać spadające na światowych rynkach ceny ropy naftowej, by niepostrzeżenie wprowadzić na krajowym podwórku nowy podatek paliwowy - tzw. opłatę zapasową. Płacić ją będą producenci paliw na rzecz stworzonej przez rząd PO-PSL Agencji Rezerw Materiałowych. Problem w tym, że koszty wprowadzenia opłaty zapasowej zostaną prawdopodobnie i tak przerzucone na nabywców końcowych, czyli zwykłych kierowców kupujących paliwo na stacjach benzynowych.

Więc już teraz wiecie dlaczego paliwo dalej nie tanieje? a baryłka spadła ze 110 na 50 dolarów!!!!!!!

Opublikowano

a w Żurominie i na Orlenie i na Lotosie ceny spadają najwolniej w całej Polsce dziś obniżka ON 4.69

w sobotę szykuje się protest i blokowanie stacji zobaczymy czy to pomoże

Opublikowano

Też kupiłem po 4.10 ale na tysiączce mniej do 50 l  i juz kupowałem od pięciu i każdy ukręci i wychodzi więcej jak w cpn gdzie jest kilkadziesiąt gr.drożej

Opublikowano

O sprawdzone informacje na dłużej to ciężko. W hurcie poszło parę groszy w dół wiec na stacjach też powinno coś spaść. Świąteczne podwyżki już chyba minęły.

http://www.lotos.pl/145/type,oil_eurodiesel/dla_biznesu/hurtowe_ceny_paliw/archiwum_cen_paliw

Ropa też tanieje nadal. Co prawda wolniej ale jednak tanieje. Najlepiej śledzić ceny ropy i ON w hurcie i pilnować kiedy się skończy dobre i zacznie drożeć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v