jaki komputer do opryskiwacza
-
Podobna zawartość
-
Przez kucharz457
Witam potrzebuje pomocy posiadam opryskiwacz Rau z komputerem QUANTOTRON TX
są tam dwie ikony nie wiem od czego, żadnej reakcji nie zauważyłem może toś posiada przy swoim i powie od czego są czy są wogóle istotne,przydatne.
chodzi mi o klawisze z prawej strony na dole . ten z belak i ten z opryskiwaczem(dyszlem)
-
Przez FarmerX2
Panowie, mam rozrzutnik Deguillaume 9t i on posiada mały komputerek, z czujnikiem zliczajacym obroty wału ciągnącego łańcuchy. Jakie zastosowanie ma ten cyfrowy licznik? Na jeden kurs licznik dodaje +5 na wyświetlaczu, ma 3 przyciski, TOTAL, plus, minus. Po naciśnięciu TOTAL, liczba na wyświetlaczu zmienia się na taką, która można plusem i minusem regulować. O co tu chodzi?
-
Przez abs100
Panowie, stoję przed kupnem opryskiwacza ciaganego, będzie współpracować z ursusem 3512 tak żeby miał 2 tys litrów i belka min 20m. Polecicie coś dobrego do 30 tyś. Coś z zagranicy. Proszę jak można odrazu o opinię. pozdrawiam. -
Przez BaRtEk7710
Witam mam pytanie odnośnie sklejania zbiórnika z tworzywa sztucznego w opryskiwaczu. W tamtym roku obkleiliśmy cały dół opryskiwacz żywicą poliestrową i kawałkami waty szklanej lecz chemia przegryzła ją w paru miejscach. Czym można sklecić aby wytrzymał to trochę dłużej i czy lepiej sklecić od środka czy od zewnątrz? -
Przez Gość
Gdzieś tam pocztą pantoglową zasłyszałem,że ze starego opryskiwacze polowego robią sobie bielarki do obór,ktoś takie coś skonstruował?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Opryskiwacz hardi silnik sekcji
lampa tylna zespolona was LED w191dd