samczyk1991 Opublikowano 2 Marca 2014 Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) http://www.okazje.in...-black-out.html Pasta "Black Out" z Fregaty. Jak ktoś ma możliwość jej zakupu to polecam. Nie straszne jej żadne smary. Tylko należy pamiętać o tym, że jest ona "piaskowa" po jej użyciu należy zadbać o dłonie jakimś kremem do rąk Edytowane 2 Marca 2014 przez samczyk1991
ahten Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 A ja polecam "permantex fast orange": http://allegro.pl/permatex-fast-orange-3-78-l-pasta-do-mycia-rak-i3987782141.html idealnie czyści dłonie oraz okolice paznokci, nawet po wszelkiego rodzaju smarach Duża pojemność, dozownik Używam od półtora roku i jestem bardzo zadowolony:)
Gość Profil usunięty Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Wszystko ok, z tym że wszystkie pasty, które tu polecacie mają kosmiczną cenę, około 10 zł za pół litra. Ja kupuję niemiecką pastę, która kosztuje 6,5zł/litr netto i jak dla mnie nie ma lepszej pasty. Co do rękawic, to jak używa się nitrylowych, takich jak w szpitalu to jest precyzja pracy i ręce czyste. I nikt mi nie wmówi, że w takich rękawiczkach nie da się czegoś zrobić. A jak się uszkodzi bierze się następną, bo przy cenie 15zł netto za 100 szt można sobie na to pozwolić. Chodzi mi o coś takiego, tylko nie w tej cenie: http://sklep.optionall.pl/art/4208,colad-rekawice-nitrylowe-specjalne-czarne-rozmiar-l-60-/
locke Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ja robiłem w tych szpitalnych,ale takich zwykłych.Tak jak mówi Elektrotechnik da się zrobić.
sebo1986 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 proszek do prania u mnie czasem sie sprawdza
samczyk1991 Opublikowano 16 Marca 2014 Opublikowano 16 Marca 2014 Proszek do prania z ludwikiem też dobrze się sprawdza
ZbigniewTulsos Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Najlepsza bez wątpienia jest pasta Black out. Czyści zdecydowanie lepiej niż inne.
donweter1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zdecydowanie nie. Pasta jak pasta. Nic specjalnego.
ZbigniewTulsos Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na pewno lepsza od tanich podrób. Już zamiast nich lepiej próbować zwykłym mydłem i pumeksem.
michal1993 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kiedyś mechanik u mnie ręce mył piaskiem i płynem do naczyń, całkiem dobrze to wychodziło.
kamilk-94 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja używam pasty BHP, najczęściej z KEMI. Kupuję średnio raz/ pół roku większe opakowanie z dozownikiem http://www.kreocen.pl/produkt/KEMIA-Pasta-BHP-z-dozownikiem-5l-18_1046_2405678.html . Bardzo dobrze czyści brudne ręce. W mniejszym opakowaniu kosztuje około 5 złotych, więc cena jest spoko jak na tak dobrą jakość.
Sadek Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Wspominanej przez kolegę nie stosowałem (uważam że pierwszy post i link to troszkę pod reklamę podchodzi), ja już kilka lat używam PERMATEX FAST ORANGE i cenowo wychodzi korzystniej od wspominanej przez kolegę powyżej.
kamilk-94 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie wiem, czy korzystniej, nie próbowałem, może jak skończę to opakowanie to wypróbuję; Zastanawiam się też nad "niewidzialnymi rękawiczkami" czy coś takiego; Może rzeczywiście zabrzmiało to trochę reklamowo, chodziło mi o to, że tam na tej stronie to znalazłem bo to chyba nie zbyt popularna marka jak narazie
samo Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 kiedyś używałem tylko proszku do prania, lecz teraz używam zwykłej pasty do zębów.... dobrze zmywa smary i pozostawia przyjemny chłód na dłoniach .
MarcinC360 Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Teraz używam żelu bhp ze ścierniwem z Polleny. 5zł/500g jak za tę cenę to bardzo dobry produkt. Ostatnim razem był Solvik puch czy jakoś tak cena 6zł/500g jeszcze lepsza ta pasta.
maol Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Witam, polecam Wurth preparat czyszczący do rąk, najpierw na sucho, później pod bieżącą wodą opłukać. Jak dla mnie rewelacja. Pozdrawiam
MasterRoj Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Fast Orange dobra do mycia rak z olejów i smarów, zabrudzeń z farb nawet świeżych niestety słabo rusza po mimo opisu na opakowaniu ale cenowo droga ale byłem po drodze i kupiłem bo potrzebne było coś do mycia rak.
pawel885 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Stosowałem ją kiedyś, nie rewelacja, LIDO - dosyć tania -12 zł litr , odrobina pasty i rączki jak u chirurga
valadin1 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Stosowałem ją kiedyś, nie rewelacja, LIDO - dosyć tania -12 zł litr , odrobina pasty i rączki jak u chirurga kolega ma rację ze wszystkich stosowanych lido najlepsze
Rekomendowane odpowiedzi
Jaka firma kosiarki bijakowej zeppelin samasz orkan
Mandam dwubelkowy 3m