Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Wszystko ok, z tym że wszystkie pasty, które tu polecacie mają kosmiczną cenę, około 10 zł za pół litra. Ja kupuję niemiecką pastę, która kosztuje 6,5zł/litr netto i jak dla mnie nie ma lepszej pasty. Co do rękawic, to jak używa się nitrylowych, takich jak w szpitalu to jest precyzja pracy i ręce czyste. I nikt mi nie wmówi, że w takich rękawiczkach nie da się czegoś zrobić. A jak się uszkodzi bierze się następną, bo przy cenie 15zł netto za 100 szt można sobie na to pozwolić. Chodzi mi o coś takiego, tylko nie w tej cenie: http://sklep.optionall.pl/art/4208,colad-rekawice-nitrylowe-specjalne-czarne-rozmiar-l-60-/

Opublikowano

Wspominanej przez kolegę nie stosowałem (uważam że pierwszy post i link to troszkę pod reklamę podchodzi), ja już kilka lat używam PERMATEX FAST ORANGE i cenowo wychodzi korzystniej od wspominanej przez kolegę powyżej.

Opublikowano

Nie wiem, czy korzystniej, nie próbowałem, może jak skończę to opakowanie to wypróbuję; Zastanawiam się też nad "niewidzialnymi rękawiczkami" czy coś takiego; Może rzeczywiście zabrzmiało to trochę reklamowo, chodziło mi o to, że tam na tej stronie to znalazłem bo to chyba nie zbyt popularna marka jak narazie

Opublikowano

kiedyś używałem tylko proszku do prania, lecz teraz używam zwykłej pasty do zębów.... dobrze zmywa smary i pozostawia przyjemny chłód na dłoniach .

Opublikowano

Witam, polecam Wurth preparat czyszczący do rąk, najpierw na sucho, później pod bieżącą wodą opłukać. Jak dla mnie rewelacja.

Pozdrawiam

Opublikowano

Fast Orange dobra do mycia rak z olejów i smarów, zabrudzeń z farb nawet świeżych niestety słabo rusza po mimo opisu na opakowaniu ale cenowo droga ale byłem po drodze i kupiłem bo potrzebne było coś do mycia rak. 

Opublikowano

Stosowałem ją kiedyś, nie rewelacja, LIDO - dosyć tania -12 zł litr , odrobina pasty i rączki jak u chirurga 

kolega ma rację ze wszystkich stosowanych lido najlepsze