Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Jak można pisać że Grzegorz się źle zachował, przecież ta Ewa to jakaś desperatka, prędzej czy później sama zrobi sobie krzywdę (chyba że jest taką dobrą aktorką).

Opublikowano

Faceci wpuścili dziewczyny w klasyczne friendzone, patrzcie dziewczyny jak proponujecie facetowi przyjaźń co potem przeżywa ;)

Opublikowano

W końcu pojawił się ciekawy serial. Ja bym tak od razu nie skreślał naszych bohaterów, że nie będą z tymi dziewczynami,  program się skończy i dalej wszystko jest możliwe.

Jeżeli będą nadal utrzymywać kontakt ze swoimi wybrankami, to moim zdanie może to się przerodzić w cos więcej.

Adama może tłumaczyć to uderzenie głową w żyrandol :D , bo od tego momentu zmienił swoje podejscie.

Najbardziej kibicuję Stanisławowi :P

Opublikowano

a mi się tam podobał wczorajszy odcinek :) Stasiu fajny tekst powiedział swojej gdy ta zapytała o miłość od pierwszego wejrzenia a ten "Chyba na Titanicu" :D Albo Ewa mająca focha na Grzesia - jego postawa w stylu "mam wszystko gdzieś" - bezcenna :)

A co do ostatniego już odcinka w przyszłym tygodniu to w zapowiedzi tylko i wyłącznie Paweł z Natalią byli do siebie przytuleni i chyba Stanisław trzymał blondynkę za rękę, ale nie jestem pewna. A Ewa z Grzesiem nadal mieli focha.

Moim zdaniem Grzesiek wrócił do poprzedniej kobiety z która ma dziecko, ale to tylko moje przypuszczenia.

Opublikowano

Jak można pisać że Grzegorz się źle zachował, przecież ta Ewa to jakaś desperatka, prędzej czy później sama zrobi sobie krzywdę (chyba że jest taką dobrą aktorką).

Mogli to zakończyć z klasą, w TV dla ludzi i dla siebie jak już uważają poza TV.

Bo nie wiem czy to przyniosło im pozytywny wizerunek.

A jak Paweł po wyborach, bo co widzę po okolicy to 65% radnych zostało wymienionych.

Opublikowano

W końcu pojawił się ciekawy serial. Ja bym tak od razu nie skreślał naszych bohaterów, że nie będą z tymi dziewczynami,  program się skończy i dalej wszystko jest możliwe.

Jeżeli będą nadal utrzymywać kontakt ze swoimi wybrankami, to moim zdanie może to się przerodzić w cos więcej.

Adama może tłumaczyć to uderzenie głową w żyrandol :D , bo od tego momentu zmienił swoje podejscie.

Najbardziej kibicuję Stanisławowi :P

Ja tez mu kibicuje.Po tych jego tekstach zostal moim idolem.Moja zonka powiedziala ze gdybym ja na randce tak sie zachowywal t z cala pewnoscia zostawila by mi na pozegnanie trwaly tatulaz na twazy. :)

Opublikowano

No to trochę ploteczek  ;) -przed chwilą moja mama rozmawiała z mamą Kasi -program jest reżyserowany bardzo mocno (ciocia wspomniała że czuje sie jakby występowała w jakimś filmie  :D ) a Kasia na wieś się nie kwapi... :(

Opublikowano
Smutny był ten wczorajszy odcinek...

Program zamiast poprawić opinię o rolnikach tylko ją pogorszył... A zapowiadało się tak fajnie.

Owszem, serce nie sługa, ale Grzegorz i Adam mogli zachować się inaczej, a zachowali się jak... (nie wiem, jakiego określenia mam użyć, bo nie chcę ubliżyć ani świnkom ani buraczkom).

Grzegorz... Na początku zachwycony Ewą, wydawać by się mogło, że zakochany, a potem co? Całkiem stracił zainteresowanie. Chodzą słuchy, że pojawiła się jakaś panna z hektarami.

Adam... Co prawda od samego początku mówił o przyjaźni, ale wobec tego po co była ta kłódka na moście miłości? Tylko niepotrzebnie zrobił Annie nadzieję, a potem ją odebrał. Przytoczę tu post z innego forum dotyczący zachowania Adama, bo bardzo mnie rozbawił:

"Kobiety, pamiętajcie - jak facet Was przytula, całuje, flirtuje, opowiada jakieś banialuki o 'szczęśliwej koszuli, w której Cię poznał', ostatecznie zabiera na most miłości i zawiesza kłódkę z Waszymi imionami, to nie możecie sobie w jakiś idiotyczny babski sposób tego interpretować. To żaden romans. On to robi z każdym kumplem."

I jeszcze coś (znalezione na forum, o którym wyżej wspominałam):

Adam sam pisze, że poznał kogoś spoza programu, więc po co była ta cała szopka? Mógł nie robić dziewczynie nadziei.

Zbigniew... Nie tylko na tym forum ktoś napisał, że ożenił się z Katarzyną. Taką wzmiankę można również znaleźć na FB i we wspomnianym wyżej forum.

Opublikowano

według mnie w wczorajszym odcinku trzej panowie Stanisław, Adam i Grzesiu, zrobili z siebie idiotów, i to na wizji, co może się przełożyć na zdanie o innych rolnikach niestety :/ Stanisław jak zaczął o ty komplementach, że jak sie je mówi to można kłamać byle by kobieta była zadowolona, to sam przed telewizorem sie zawstydziłem, normalnie burak... 

Opublikowano

Ta Kaśka to cicha woda moim zdaniem , mało mówi , dużo robi , trzyma trochę na dystans Zbyszka ale z drugiej strony niby zazdrosna - ona coś knuje :P  Tak ładnie wiązki słomy układała a teraz insynuuje żeby Zbyszek do miasta za nią się przeniósł ...

Po wczorajszym odcinku to kurde szkoda mi Ewy , jeśli to była nie wyreżyserowana scena to choćby Grzesiek nic do niej nie czuł to powinien ją chociaż przytulić (no Ja w takiej sytuacji nie mógłbym wytrzymać bez reakcji gdy dziewczyna zalewa się łzami) .

Tak jedziecie po tych rolnikach serialowych , ale na moje oko to te dziewczyny też jakieś zdesperowane i trochę przesadzają  , Anka strzeliła focha bo coś tam jej powiedział ,że na te chwile są przyjaciółmi - to przecież nie wyklucza rozwinięcia tego uczucia ;)  Tak samo Ewa , rozumiem ,że jej przykro i Grzegorz nie bardzo umie się zachować , ale na głowie ma co innego (żniwa) i może nie czas dla niego na zastanawianie się co czuje , a gorzej byłoby gdyby powiedział kłamiąc to co ona chciała usłyszeć .

A po za tym to wszystko wina tej rudawej którą odzucił - rzucila klątwę na Ewę i Grzegorza :lol:

Za to Grażyna w poprzednich odcinkach tak się śmiała z Stanisława i pamiętam jak mówiły jeszcze z tą drugą że w 10% jej się podoba u stacha , a gdy ją wybrał to powiedziała " Ja nie wiem czy się cieszę" a teraz jej mina zrzedła jak Stacho wygłosił swój starokawalerski monolog o miłości ?

Stacho to jest stary kawaler , i zdałem sobie sprawę ,że w jakimś małym stopniu podzielam jego cechy "starokawalerskie" skoro jest dobrze to po co coś zmieniać :P

... jeszcze trochę i na Fb pewnie pojawi się konto " teksty Stanisława z rolnik szuka zony " :lol:

Tak więc reasumując to mi smutno było po 2 ostatnich odcinkach szczególnie szkoda mi tej Ewy ;)  Ale po przeczytaniu kilku stron tematu , no i skoro mówicie że to reżyserowane , to nawet wydaje się być śmieszne .

Opublikowano

Stanisław już ma ponad 60 lat, a mówi się ze starego konia nie nauczysz ciągnąć. Wiec dobrze powiedział, tyle lat jest kawalerem ze po co to zmieniać jak jest dobrze.  :)

Co do Grześka co to miał za dziewczynę / żonę ze dziecko zostawiła? Matka nie powinna porzucać dziecka. 

Druga edycja to już nie będzie ciekawa :( , każdy już wie jak ma "wypaść" w tv.

Opublikowano

Masakra jeden dzień nie zajrzałem na forum, nie obejrzałem ostatnich odcinków a to takie apogeum że mi się czytać nie chce :D
Najlepiej będzie jak każdy się zajmie swoimi 4 literami i nie da w życiu takiej plamy jak wszyscy tu opisują.

ps. Co do Zbyszka równy chłop znam jego kuzynkę ale jeszcze nic nie wiedzą żeby się chcieli pobierać, więc jak coś dam znać :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v