Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Ansja Bardzo mądre słowa !👏👏

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
7 minut temu, Ansja napisał:

No jak prezydentem zostałam 😁

Na wiosnę się przekonacie ,który z Was się zaczął starzec 😛

no fakt 27głosów  do rady  przegrałaś z kretesem 😞:P

• Haha 1
Opublikowano

Wyskoczył ... Tu wszyscy bardzo spokojni . O.o

1 minutę temu, pedro2 napisał:

Uspokoicie się czy komuś za banem tęskno? ☺️ Prowodyrki obie warte siebie idźcie tam skąd przyszliście, tutaj są ciekawsze tematy 

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Uspokoicie się czy komuś za banem tęskno? ☺️ Prowodyrki obie warte siebie idźcie tam skąd przyszliście, tutaj są ciekawsze tematy 

jakoś nic ciekawego nie napisałeś ....nie podryguj jak nie potrafisz bo sam bana zarobisz 

4 minuty temu, Tomasz78 napisał:

elektorat zawiódł 😉...nie napisze jaki ? :D

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, fenix30 napisał:

No nie wiem czy strugali. Ansja tylko kilka miesięcy starsza ode mnie.

a tak z dystansu ,to wygląda jak byście od jednej krowy mleko pili🤔

41 minut temu, Tomasz78 napisał:

Ja bym na Anie zagłosował, podoba mi się jej pomysłowość. Trochę by radę rozkręciła🤣

Opublikowano

Te wybory to na miss mokrego podkoszulka były? Czemu nic nie wiedziałem?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Uziu92 napisał:

kobita nim starsza to tym bardziej wytrzymalsza :D

Facet jak dziecko od małego myśli  tylko o żarciu i jak tu przy cycu zasnąć 😛 :D

Temat niezwykle dynamiczny. :DDużo wątków milosć, nienawisc, wzajemna adoracja (jeszcze nie rozkminiłam o co w tym chodzi) dalej rywalizacja a nawet polityka. ;) no ale można się pośmiać  :D

Edytowane przez Doloress
Opublikowano

@Doloress wystarczy że obejrzysz jeden z tych tasiemców południowo-amerykańskich a będziesz wiedziała o co biega. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Czy podlega temu zakup busa bądź chłodni? Chciałabym z niego korzystać w celach rolniczych i nie tylko. Jak wyglada teraz sytuacja jeśli o to chodzi? Czy ktoś z was ubiegał się w podobnym celu? 
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
  • Dodaj nową pozycję...
v