Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pfff: zabierz jej tel, napisz do najlepszej koleżanki że jesteś w ciąży, jak odp:z kim? Będziesz wiedział. ;-)

HAHA :D MISZCZ !!! :D

Pfff: zabierz jej tel, napisz do najlepszej koleżanki że jesteś w ciąży, jak odp:z kim? Będziesz wiedział. ;-)

HAHA :D MISZCZ !!! :D

Opublikowano

Cześć :) Pewnie wiele osób skomentuje ten post negatywnie ale cóż mi szkodzi spróbować w końcu nikt mnie tu nie zna i palcami wytykać mnie nie będą ;p Do rzeczy.... Szukam chłopaka... rolnika ... najlepiej hodowce bydła.... A tak serio za niecałe pół roku mam wesele koleżanki i samej nie pasuje iść ;) Więc chłopak by się przydał najlepiej z hektarami gdyż zawsze marzyłam o dużej farmie ;) Tylko oczywiście nie taki zacofany rolnik który nie wie co to airmaxy i rayban-y i jeździ starym golfem ale taki który potrafi się odnaleźć w dzisiejszym świecie :) Ktoś powie że szukam księcia z bajki, lecę na kasę itp ale wole nie tracić czasu na pisanie z kimś kto mnie nie będzie interesował więc piszę od razu o co mi chodzi i kogo szukam :) coś o mnie.... Miła, bezpośrednia 25 letnia dziewczyna pracująca mieszkająca na wsi i zajmująca się niewielkim ok 4 ha gospodarstwem (oczywiście z niewielką ale zawsze hodowlą bydła ;)). Zainteresowanych proszę o pisanie prywatnych wiadomości.

Dodam jeszcze że jestem z woj świętokrzyskiego, co nie znaczy że nie mogę poznać kogoś z dalszych woj jeśli by tylko chciał przyjechać na jakieś spotkanie.

ps Raczej potencjalny kandydat do pisania powinien być w miarę szczupły ;) sory ale nie lubię misiów chyba że pluszowe ;)

Opublikowano

to teraz posypia sie propozycje.

Powiem Ci szczerze ze troche blacha od Ciebie leci. Powiedz mi w czym jest lepszy rolnik co ma starego golfa ale ciagnik za 50 czy 200tys od tego co ma merca a ciagnik to stary ursus c380? pytanie drugie w czy jest lepszy ten co ma krówki od tego co ma same roslinki?

kolejne pytanie który chłopak lepszy z ha i krowami który ugania się za spudniczkami czy biedniejszy a wierny?

Nie martw sie nie bede sie chwalił co ja mam, a czego nie mam, bo to nie o to chodzi. wazne jest to kim sie jest.

Opublikowano

Kolezanko widac ze jednak lecisz na wyglad i kase ale mniejsza o to z takim podejsciem do zycia to poszukaj sobie takiego na pare dni i ty bedziesz szczesliwa i ten ktos bo stały zwiazek z tb nie ma raczej szans zeby stworzyc a no chyba ze znajdziesz jakiegos mało rozgarnietego ale przystojnego ksiecia z bajki to moze moze ale takich to lepiej szukaj w miescie na wsi takich brak

Opublikowano

Panowie śmierdzi trolem na mile także nie ma się co denerwować, przecież wątpię w to żeby aż taka osoba mogła by być z drugiej strony chociaż w życiu wszystko jest możliwe. aha potencjalny kandydat będzie musiał być zawsze o krok przed innymi bo mu ta luba spierdzieli jak inny z większym Jeleniem się pojawi :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v