Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na oku ciągnik, Massey Ferguson IMT 577 Turbo 91rok. Mam kilka pytań. Jak u nich z awaryjnością ,spalaniem. Słyszałem , że podobno wyje tylny most tak jak w c 360 ,czy to prawda ? Jak z częściami ? Z góry dziękuje za informacje , :)

Opublikowano (edytowane)

Nie mam ziemi do uprawy , tylko sianokiszonka .Głównie ma pracować z prasą Metal_Fach z 562 :mellow:

Pomocy!! <_<

Edytowane przez BenQ
Opublikowano

to jest tylko na licencji MF ale nic od mf nie pasuje a części jeśli już się dostanie to drogie w cho.....e. Jeśli chodzi o hałas to tak jak kolega pisze z 2 km go słychać że samolot leci :)

Opublikowano

Ja tam nim dużo po drogach nie będę jeździł :D Głównie ma pracować z prasą :D Mam pytanie :P Czy też będzie wył "wył" jak będzie się nim prasowało? Szybko nie będę jeździł bo mam spore górki :D

Opublikowano (edytowane)

u nas na wsi też jeden gospodarz miał takiego MF, jak go szybko kupił to jeszcze szybciej sprzedawał ponieważ most wył gorzej niż w C-360, po za tym był spory problem z częściami ponieważ od MF mało co pasowało, a jak już coś znalazł to były bardzo drogie.

Lepiej poszukaj coś innego, a tego MF wybij sobie z głowy

PS:Ten MF wył nawet jak jechał powoli

Edytowane przez johenek

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez agrojuzek
      Witam nazywam sie juzek prowadze gospodarstwo o areale 25 hektarow ornego i mam dwa 3 ciagniki c330 MF255 i C360 i mam zagwostke z c360. czy kupic zachodni ciagnik okolo 90koni z przodkiem z ladowaczem z lat 80-90 czy dolozyc naped i turbo i tura do mojej c360 bez kabiny tylko w c360 pasuje zrobic silnik hamulce i biegi wypadaja. dziekuje za odpowiedz
    • Przez geno85
      traktor mtz 952 zetor 9540 renault 103.54  co polecacie??
    • Przez cemaxx
      Poszukuję ciągnik z funkcją WOM zależny i możliwością jego włączenia na postoju. Wykorzystuje obecnie takie dobrodziejstwo w c360. Zamierzam jednak odmłodzić nieco sprzęt i zakupić coś o połowę młodszego. Wiem że Zetor przynajmniej w kilku modelach taką opcję posiada. 
      Czy znacie ciągniki oferujące dokładnie taką samą funkcję? WOM zależny musi działać na postoju.
    • Przez Mateusz_105
      Witam stoję przed zakupem ciągnika używanego i mam na oku te New holland td5010 / td80 ,Kubota m6060, farmtrac 675 którego wybrać a może coś innego?
    • Przez Sid1996
      Witam forumowiczów.
      Przymierzam się do zakupu mini traktorka 4x4. Do czego ma mi być potrzebny? W chwili obecnej głównie do ciągnięcia przyczepki max 600 kilo. W późniejszym terminie mam planach używać go do odśnieżenia kawałka podwórka i drogi dojazdowej ok. 30m., uprawy ok. 20 arów lekkiej ziemi. I teraz do sedna, co wybrać? Nowy typu Yato 4×4 YT-85830, CRONA CR254, czy używany japoński (jaki i gdzie - polecani sprzedawcy)? Budżet do 30 tysięcy (im mniej, tym lepiej).
  • Dodaj nową pozycję...
v