Sprawdź Biegi pełzające w zetorze 7711 na AgroTesty.pl
Zetor 7711 1985-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez chwiolas
Panowie sprawa wygląda tak: rano podniosłem podnośnik i za nic w swiecie nie mogę go juz opuścić. Dodam że chciałem kiprować przyczepę z tym podniesionym podnośnikiem i nie da się.
Czy coś sie zacieło?Bo pompa jest chyba ok,bo jak zgasze traktor to oczywiście podnośnik puszcza(tak się działo już od dawna-wiedziałem o tym) i po pewnym czasie opuści sie,ale jak tylko odpale traktor to podnosi sie spowrotem.
Pomoże ktoś????
-
Przez Zetor-Team-7711
Witam w moim zetorze nie działa obrotomierz ale motogodziny lecą zakładałem inny obrotomierz ale jest tak samo, co może być przyczyną? I posiadam prawie nie używany, orginalny obrotomierz do sprzedania chętni pisać na PW
-
Przez Zetor-Team-7711
Witam chciałbym zamontować halogeny z tyłu na dachu ale nie wiem gdzie lepiej montować czy wiercić dziurę w dachu czy lepiej w kabinie? Może ktoś ma zamontowane i by mógł podesłać zdj jak ma? I czy lepiej zamontować z przodu halogeny kolo oryginalnych świateł dachowych czy nad kierunkowskazami ??
-
Przez Zetor-Team-7711
Witam mam pytanie czy do wymiany mechanizmu różnicowego trzeba rozpoławiać ciągnik czy wystarczy odkręcić zwolnice z pochwami? I czy można dostać połowę obudowy mechanizmu?
-
Przez Filas
Witam,
Posiadam oto takie złącza w Zetorze 7711 i potrzebuje dokupić do nich wejście, ale nie znam ich nazwy, a jest mi bardzo ciężko znaleźć.
Czy uda mi się takie coś zakupić czy raczej trzeba gniazdo wymienić?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ledy pod istniejącą instalację
Pokrywa skrzyni biegów Zetor 7211