-
Podobna zawartość
-
Przez karpiol
co trzeba pokazać w ciągniku na egzaminie?? Egzamin mam na Zetorze 3320...
- rozrusznik
- alternator
- wlew oleju
- wlew płynu hamulcowego
- wyłącznik prądu
- filtr powietrza
- wlew płynu chłodzącego
- miarka do sprawdzania poziomu oleju
- wlew płynu do spryskiwaczy
coś jeszcze??
prezentacja ciągnika jest przed połączeniem z przyczepą czy po??
Proszę o odpowieź
-
Przez GasikR
Mam pytanie do użytkowników Lamborghini, Same. Mam ciągnik same silver 110 i jest w nim rewers mechaniczny co się stanie jeśli np przy dużej prędkości np na biegu 4 włączę rewers wsteczny , czy jest tam jakieś zabezpieczenie, jakieś sprzęgło ???
-
Przez Gość rolnin
Serdecznie witam,
Zainteresowała mnie szkoła w Giebułtowie a dokładniej technikum agrobiznesu, może na forum znalazła by się osoba lub jest , która uczęszczała do tej szkoły i może powiedzieć mi o niej jakieś szczeguły. Głównie słyszałem ogół, czyli ,że fajnie itd. ale jak jest prawda?
Ciężko czy nie, nauczyciele , liczba przedmiotów, liczebność uczniw w klasie (najlepiej tej powyżej) czy jakieś progi punktowe itd.
Licze że będą wypowiadały się osoby chodzące tam i osoby znające takie, czy też jakieś pogłoski.
Dziękjue bardzo za odpisy i liczę że będzie ich pare.
-
Przez redbull
Witam zna może ktoś prędkości jazdy na poszczególnych biegach w pronarze 82a , jest to pronar z 2001r z 9-biegową skrzynią
-
Przez Ziomek1994
Mam problem z kierunkowskazami.Oto chodzi ze jak wlacze zeby migal w lewo to w ogole nie mryga dopiera jak mocniej nacisniesz to zacznie ale bardzo slabo mryga.CO moze byc powodem usterki?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-355 z kopaczką do ziemniaków ;)
Ursus C-360 & Autosan d46