-
Podobna zawartość
-
Przez mariusz4321
Czy ktoś z Was spotkał się z sytuacją, że po zimie czujnik nie działa- wskazówki nie odchylają się. Wszystki przewody i płytki w puszkach są sprawdzone. W poprzednim sezonie układ działał do samego końca żniw. Z góry dziękuję za odpowiedź. -
Przez patryk072
Cześć, mam takie pytanie, chcę dokonać zakupy pługu, nie bardzo chciałbym wydawać dużo pieniędzy na zagraniczne pługi, mój budżet to około 30-32 brutto, myslałem o zakupie pługu Unia IBIS L 3+1 , znajomi wspominają również o pługach Agro - Maszu tutaj ceny są dużo niższe, pług ciągny będzie New Hollandem T5060 106km, dajcie znać jakiego najlepiej dokonać zakupu według was!
Dzięki!
-
Przez meld102
Witam. Mam problem ze swoją proxą. Mianowicie słynne świecące się C i piszczenie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o kodzie błędu - 3 razy zółw I raz żółw II. Przepracowane ma 800mtg chodzi bez tura. Problem pojawił się znikąd. Dzień wcześniej tretowała pryzmę, drugiego wywoziłem obornik. Na kolejny odpalam i błąd. Co do kalibracji też nie wiem jak to się robi, nigdzie nie mogę znaleźć takich info, na przeglądzie stwierdzili, że nie brak robić i nie pokazali. Wie ktoś może jak to się robi? I spis tych błędów może ma?
-
Przez Andrzej121
Witam kupiłem mf 6270 z 2002 r i ma dwa półbiegi C i D nie wiem czy ten model tak ma czy ma 4 ABCD
-
Przez yacenty
kupiłem używany opryskiwacz hardi. jest on na sterowniku lh agro 4000. pierwszy problem jaki z nim mam to brak wskazania prędkości jazdy. do tej pory miałem bravo 180 i tam czujnik prędkości czytał łby szpilek w kole. na każdej szpilce czujnik mrugal na czerwono. tutaj jest podobny wielkością czujnik prędkości i do tego 4 magnesy ze srubkami. zacząłem od wymiany czujnika na ten od lh i czytanie lbow szpilek. nie wskazywał prędkości. na łeb szpilki założyłem magnes i dalej nie czyta. próbowałem zdjąć czujnik i pomachac magnesem co klika sekund. dalej nie pokazuje prędkości. czyżby miało znaczenie w którą stronę jest ustawiony ten magnes? są one oznaczone s i n. jakieś doświadczenia? pomysły?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brona talerzowa agromix
Ursus C-360 i włóka Agro-Factory 5m