Jak zwiekszyc wydajnosc pompy udźwigu w belarusie 820 ?
-
Podobna zawartość
-
Przez jedrus
Witam, mam wyciek paliwa z baku w belarusie 820. a dokładniej on ma plastikowe baki i w tym po lewej patrząć od tyłu jest wyciek, na dnie baku jest blacha(nie wiem jak to jest połączone z resztą baku skoro jest plastikowy) i w niej znajduja się króćce do których w jeden jest wkręcony kranik, w drugi zaworek spustowy a w trzeci wąż paliwowy idący do przodu. wszystkie śruby na maxa podokręcane i wydaje mi się że paliwo kapie z połączenia tej blachy na dnie z kroćcem w który wkręcony jest zawór spustowy. czy ktos miał podobny problem i czy ktos wie co z tym zrobić? Wydaje mi się że tych króćcy nie da się dokręcić.????
-
Przez nowak28011997
Witam, planuje kupić prasę john deere 590. Chciałbym kupić prasę z rotorem i moje pytanie brzmi czy belarus 820 (82 km) sobie z nią poradzi. Do.tej pory pracuje z john deere 550 bez rotora i nie ma najmniejszych problemów. Prasa będzie przeznaczona do prasowania słomy i sianokiszonki.
-
Przez wojtek8244
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam problem z Farmerem 8244 zakupiłem agregat uprawowo siewny 2,5m firmy awemak z wałem packera i do tego zestawu mam siewnik Nordsten 2,5m waga zestawu to około agregat 800kg, siewnik 450kg i skrzynia zasypu 250kg. Bardzo nisko podnosi agregat ze złożonym siewnikiem i piszczy zawór pod siedzeniem gdy podnoszę. W czym może być problem? Czy zwiększenie ciśnienia na rozdzielaczu by coś dało? Czy zamontowanie siłownika wspomagającego by pomogło? Bo też mam mały stan oleju w hydraulice i nie wiem czy to też ma jakiś wpływ na to że źle podnosi? Dodam że siłowniki od hydropacka siewnik bez żadnego problemu podnoszą pomimo niskiego poziomu oleju. Proszę o pomoc bo ciężko tak siać.
-
Przez skywalker89
sprzedam AGREGAT UPRAWOWO SIEWNY AGROMASZ 3m rok produkcji 2014, 3rzędy łap, wał crosskill, hydropak, przepracował jeden sezon ok. 30ha
cena za agregat 11 000 zł brutto (do negocjacji ! )
lubelskie/powiat tomaszowski/gmina telatyn
-
Przez UrsusekBelarusek
Witam.
W moim Belarusie 820 , po wymianie płynu chłodniczego nie działa nagrzewnica , co może być przyczyną ?
Z góry dziękuję.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z pompą Udor Zeta 140?
Renault Ares 710 RZ