-
Podobna zawartość
-
Przez makra75
Koledzy posiadam rotacyjną 1.65 m.gdy ruń jest niska to bębny nie układająpokosu tylko rozrzucają trawę,czy to jest kwestia ustawienia?
-
Przez in2dex
Witam.
Mam problem z 550. W lekko wilgotnym sianie problemu nie m, gdy siano jest grabione karuzelą. Ale gdy siano jest długie, suche i grabione 7 to przy wieździe w pokos, prasa wciągnie w środek troche ale nie zaczyna tym obracać aż staje wszystko w podbieraku, co jest grane?
-
Przez mati18199622
Witam , mam problem z moją Famarolką Zauważyłem że w ten dolny walec (ten duży) za rotorem . Wchodzi słoma pomiędzy tą blache co się obraca a tą obudowe co jest pod tą blachą i przez to walec się nagrzewa . Jeśli ktoś wie co to może być niech pisze bo denerwuje mnie ciągłe wychodzenie i czyszczenie albo polewanie wodą tego walca I jeszcze jak by ktoś wiedział czemu mi zginął licznik dzienny bel .
Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez DUCH1986
Witam, czy ktoś z was coś takiego robił. Chodzi mi o to z takimi gumowymi walcami. Ma to być oddzielna maszyna, nie chodzi mi o przystawkę do kosiarki. Macie pomysł jak to wykonać? A może ktoś widział takie coś do sprzedania?
-
Przez Przemek3211
Witam mam zestaw kosiarki rotacyjnej z roztrząsaczem pokosów. Moje pytanie brzmi jak ten roztrząsacz pokosów zamontować. Chodzi głównie o podłączenie napędu tego roztrząsacza bo czegoś na pewno brakuje, jakiejś przekładni. Może ktoś z was się spotkał z takim sprzętem. Proszę o pomoc bo nie mogę nigdzie znaleźć takiego zestawu.
I jak ktoś posiada taki sprzęt chciałbym zapytać czy ta maszyna zdaję egzamin?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaką wybrać kosiarkę dyskową
Ursus c360