Licznik motogodzin mechaniczny
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz_320
Witam panowie mam problem w swoim zetorze 5211 91r obrotomierz pokazuje tylko obroty silnika a niestety moto godzin nie nabija długi czas. Pomoże ktoś?
-
Przez WOJTEK9207
Mam problem z licznikiem motogodzin w renault ceres 85x, sam z siebie mi się kasuje, wcześniej to ca jakieś 150-200 mth a teraz to już nawet co 5 i mniej. Trochę mnie to denerwuje bo na nic się mają moje zapiski przy ilu mth zmieniałem oliwe itp. dajcie znać jak ktoś coś wie, z góry dzieki
-
Przez Belaruss820
Witam, mam problem z obrotomierzem w zetorze, wskazówka stoi w miejscu na 700 obrotach i nie kręci mth. Co może być przyczyną? Dodam że przed włączeniem zapłonu wskazówka również stoi w miejscu. Jak kupiłem ciągnik to już tak było. I jeszcze takie pytanie przy okazji, mam zamiar zmienić stare "chlapacze" z tyłu błotników, widziałem że można założyć plastikowe przedłużki tylko pytanie czy od proximy czy forterry? Dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku i udanego Sylwestra.
-
Przez Marecki2922
Witam , może ktoś wypowie się na temat tego licznika , czy warty tych pieniędzy ? wygląda nieźle metalowa obudowa , wyświetla kilka funkcji jednocześnie itp. używa ktoś tego?
https://www.olx.pl/oferta/licznik-hektarow-arealu-do-kombajnu-sieczkarni-CID757-IDbB6iZ.html

Rekomendowane odpowiedzi
ciagnik do rozrzutnika
Glebogryzarka Grudziądz u500/6