Licznik hektarów
-
Podobna zawartość
-
Przez Piotrekk1989
Tak jak w temacie, jaki ciągnik polecacie? Oczywiście używany.dodamże ma to być ciągnik główny bo narazie mam tylko c-360
-
Przez JARAS
Mam pytanie i jak sadzicie ile jedna osoba pracująca ( jeżdżaca ciagnikiem kombajnem) może mieć obrobić hektarów oczywiście do udoju mieszania paszy ma pracownika lub pracowników ale też tam często zagląda. A w zniwa jakiegoś kierowce do pomocy czy do obornika. Jak sądzicie 300 ha jest w stanie zrobić na dobrym sprzecie mowa o Nh 2012r 190km do tego zetora z turem 90km rocznik 2005 i mf 130 km czonik 2000. Do tego kombajn do zboża.
-
Przez Hubert21
Witam mam taki problem może wiecie jak sprawdzić czy działa czujnik licznika hektarów ten który odpowiedzialny jest za wyłączanie licznika gdy maszyna jest uniesiona dokładniej chodzi mi o licznik hektarów w sieczkarni mengele mammut jest to licznik mueller elektronik unimat. Licznik działa tylko nie wyczuwa momentu gdy cheder w maszynie jest uniesiony myślę że może być to wina czujnika ale nie wiem jak mogę to sprawdzić
-
Przez TheRolniczy
Witam
Czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć obsługę oto takiego licznika hektarów (O ile jest to licznik Ha )
-
Przez JakubBasiak
Cześć ! tak jak jest w tytule chodzi o to czy jest jakieś dofinansowanie na powiększenie areału bo kiedyś o tym słyszałem a sam mam okazje teraz kupić trochę fajniej ziemi ale z kasą krucho . I jak istnieje coś takiego to jakie są wymogi do tego i co trzeba zrobić żeby dostać to dofinansowanie.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 nie działa licznik prędkości
Pszenica