-
Podobna zawartość
-
Przez Radek000111
ile kosztuje pompa wodna do zetora 6718??? wymieniał ktoś? jakie były objawy jej zepsucie i konsekwencje??
-
Przez Mariusz123456
Witam, mam pytanie. Póki co mam 9 sztuk herefordów i cały rok mają być na dworze. Niedługo powiększe stado do 40 sztuk. Jest wiata. Nadchodzą mrozy i nie wiem jak mam o zrobić by woda dla bydła mi nie zamarzła. Wodę podaję w skrzynio paletach 1m3. Mam tam pływak i automatycznie się napełnia. Pomoże ktoś rozwiać moję wątpliwości?
-
Przez krzysiu12
Witam.Obora pokryta jest blacha trapezową pod blachą jest folia i podbite jest to od środka styropianem. Strasznie skrapla sie woda pod styriopianiem i później leci po scianach. Co moge z tym zrobic? zmienić podbitke? Macie jakies pomysły?
-
Przez kellyq
cześć
Znajdzie się jakaś dobra dusza która by zmierzyła jaki jest gwint w czujniku temperatury wody w mtzcie np takim. Chodzi o tą dużą nakrętkę którą przykręca się czujnik.
-
Przez Gość adrian
witam kupiłem nowy kran i po zakreceniu zaworu baterii muszę chwlie odczekać az woda splynie z tej rurki i potem nawet kropla nie poleci. Czyli uszczelki na glowicach ok mysilalem że uszczelka na tej rurce wylewowej ale też ok na końcu kranu jest sitko ale też nie widzę żeby było uszkodzone dodam że w starym identycznym jak nowy problemu tego nie bylo
-

Rekomendowane odpowiedzi
Biegi pełzające Zetor forteca
Kranik spustowy wody z bloku Bizon Z056 SW400 od MF